Skocz do zawartości
Rolnik551

82a zablokowany wsteczny

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Rolnik551    2

 

Dnia 24.01.2018 o 16:33, wiesiek63zmc napisał:

Zdejmij dekiel ze skrzyni i będzie wszystko widać.czy suwak czy wodzik np. urwany

Dekiel z góry? Da radę tam jakoś doiść czy trzeba coś rozbierać ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Tomasz78    632

podłoge w kabinie ,hydraulikę  ,pedały hamulca i sprzęgła wszystko co stoi na przeszkodzie niestety 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Pronarek82a
      Chcem kupić szyberdach do pronara i niewiem ile może kosztowć, bo sie połamał jak wjeżdżalem do stodoły!!!
    • Przez Przemek83
      Witam posiadam MF3090 i pojawił mi się problem z biegami. posiadam go od ponad roku czasu i nie bardzo orientuję się co może byc tego przyczyną. Kiedy mam włączone biegi (B) tzn. szosowe wszystkie biegi do przodu chodzą tylko po włączeniu biegu wstecznego to stoi jak wryty aż silnik z obrotów spada jak by był na ręcznym hamulcu. I tak samo dzieje się jak mam właczone biegi (A) tzn. terenowe tylko że nie mam ich do przodu a wsteczny jest. Całkowita odwrotnośc co z tamtymi biegami. Tak samo i na żółwiu i na zajacu. Co może by przyczyną tego nie fartu Prosze o odpowiedz lub podpowiedz Z góry DZIĘKUJĘ
    • Przez Bartek23473
      witam mam pewien problem z moim john deerem jest on zablokowany na obrotach tam mi powiedział poprzedni własciciel wiecie jak go odblokować?
    • Przez nitek
      Witam, mam problem z womem w swoim mtz, tzn, był nieużywany od pół roku, a teraz jak włączam nie włącza się.
      Jak włączam wom to nic się nie dzieje i nie można nawet ruszyć ręką wałka
      jak wyłączę wom, to wałek chodzi luźno,
       
      na regulacje taśmami nie reaguje, gdzie szukać przyczyny ?
    • Przez Yakuza94
      Witam. Mam problem z Pronarem82A. Polega to na tym, że traktor odpalił dziś normalnie i podjechałem podczepić grabiarkę i gdy już wszystko porobiłem, wsiadam i nie chce zapalić, akumulatory siadają... Wcześniej też miałem takie przypadki i nie obeszło się do ponownego ładowania akumulatorów. Po naładowaniu chodzi kilka dni i znowu to samo. Myślałem że są zużyte już i wymiana na nowe nic nie pomogła. Nie wiem w czym może być problem. Na zaciąg odpala i chodzi już normalnie, lecz jak zgaszę ciągnik to znowu nic...
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.