-
Podobna zawartość
-
Przez daniel20v
Witam. Potrzebuje informacji jakie ciśnienie na tylnym wyjściu hydraulicznym ma International 684
-
Przez darsonspire
Witam i jak w temacie i chcialem dodac ze potrzebuje ladowacza do ciagnika lamborghini spire jest to odpowiednik R2 ciagnik 90 konny i złożony jest wniosek na udzwig do 1600kg. Co byscie polecili a dokladniej jaka firma chwali sie obecnie najlepsza opinnia uzytkownikow, co byscie mogli mi podpowiedziec przy kupnie na co zwrócić uwage przy eweltualnym dogadywaniu u dealera? Osobiscie zastanawialem sie nad agromaszem oraz intertechem a i oczywicsie traktor nie ma adaptacji i czy robia ja firmy produkujace tury czy to trzeba gadac z dealerem czy owa produkuje?
-
Przez Ostina
Ma ktoś z Was doświadczenie w zatrudnianiu osób z Ukrainy do gospodarstwa? Może ktoś poleci agencje pracy z którą współpracował przy zatrudnieniu takiej osoby?
-
Przez adam131
Hej.Jaki macie stosunek do firm kontrolujących na zlecenia ARiMR? Dziś dostałem polecony z takiej kontroli z zeszłego roku,a w środku papiery innego gospodarstwa.Nie myśląc wiele zadzwoniłem do firmy i zdziwko,bo po wyjaśnieniu co i jak pani kazała odesłać te papiery.Chciałem dopytać czy może zwykła pomyłka,ale pani odesłać i do widzenia.Zero pytania kto ja i skąd.Dane dostałem gospodarstwa ok 40 km dalej i się z nimi skontaktuje.
Pytanie czy warto takie przypadki zgłaszać do ARiMR czy skoro to firma zewnętrzna to nie ma sensu.Co w tym wypadku z RODO?
-
Przez PrzemekRol29
Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, kupiłem Ciągnik Massey Ferguon 6180 Dynashift z 1997 roku z oponami: przód 380 mm szerokości, tył 600mm.
Czy jest możliwość zmniejszenia szerokości z tyłu opon jak tak to na jakie, interesuje mnie szerokość między 450 - 500, czy przy tym będę musiał zmieniać felgi czy jest opcja zwężania, oraz dodatkowo czy będę musiał zmieniać coś przy oponach z przodu ? Dziękuje za pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemken 35/105 rlsh jakie zapotrzebowanie mocy? Pług obrotowy do 80km
Pszenżyto ozime