-
Podobna zawartość
-
Przez pati
Moi rodzice chcieliby taka hodowlę założyć. Chcę wiedzieć jakie są wymagania, ceny itp. Warunki mamy dobre: własny las i nieużytki. Czy trzeba mieć jakieś pozwolenia. Czy są może do kupienia jakieś książki związane z hodowla Jeleni.
Z góry dzięki za wszelkie informacje!!!
-
Przez AKS
witam czy moze ktos napisac cos o karmieniu swin lucerną ,jak sie to daje swina ,surowe, pociete I wszystko co wiecie w tym temacie .mi sie cos obilo o uszy ale nic niewiem o tym
-
Przez techwet
Witam planuje remont budynku dla bydla mlecznego interesuje mnie wolnowybiegowa forma hodowli oraz hala udojowa dobudowana natomiast kwarantannik i porodowka w innych budynkach.
moje pytanie na ile wyceniacie taki remont ? budynek ma wymiary 16x9 chce to wszystko zostawic pod starym dachem a zrobic tylko nowy fundament i wylewke na calosci oraz postawic 3 sciany 4 bedzie stolem paszowym.
Prosze o wasze opinie i rady
Pozdrawiam
-
Przez hafki
Witam,
Sąsiad od lat ma niedaleko mojej posesji chlewnię. Dotychczas odór był odczuwalny sporadycznie, ale niedawno powstał drugi budynek, usytuowany jeszcze bliżej. Odór jest odczuwalny praktycznie 24h/dobę. Czy istnieje jakieś technologiczne rozwiązanie, które mógłbym zasugerować sąsiadowi?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Warunki zabudowy - odstępstwo
Zetor 9540 & Autosan D34, Belarus 820 & Autosan D45