Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie zostaje onw ale w dwóch wsiach pozmieniali strefy z 1 na 2

Opublikowano
5 minut temu, robert55555 napisał:

naciśnij  ctrl i f wpisz frazę jaką szukasz i ci znajdzie, lub teryt (cyferki swojej miejscowości)

musze wejsc na strone agecji

Opublikowano

W mojej  gminie  na 9  wiosek  dwie  przesunęli  do  1  strefy,  ale  akurat  tam mają  lepsze  ziemie....  reszta  zostaje  w  2-   ale  same  lotne  piaski.... 

1 minutę temu, agros99 napisał:

Czyli jeśli jestem w pierwszej tabelce z ogr.naturalnymi strefy I to nie zabrali ONW?

Nie  i masz  179 zł.

Opublikowano
9 minut temu, Roki212 napisał:

Ciekawe bo ja to widzę wręcz odwrotnie 

U Ciebie może i odwrotnie 

3 minuty temu, agros99 napisał:

Czyli jeśli jestem w pierwszej tabelce z ogr.naturalnymi strefy I to nie zabrali ONW?

Nie zabrali

Opublikowano (edytowane)

No czyli nie zabrali, zabrali tym co są w ostatniej po prawo

Piszesz o Siemiatyczach a tam wszędzie I lub II strefa chyba że o inną miejscowość chodzi...

Edytowane przez Roki212
Opublikowano
3 minuty temu, Roki212 napisał:

No czyli nie zabrali, zabrali tym co są w ostatniej po prawo

Piszesz o Siemiatyczach a tam wszędzie I lub II strefa

No to resztę gmin zobacz.

Opublikowano
2 minuty temu, fabio napisał:

to jest ta tabela co jest ponad tysiac stron

Tak bo tyle jest obwodów ewidencyjnych w kraju i każdy z nich musiał być ujęty w tym zestawieniu. Dlatego klikasz na ctrl i f jednocześnie, wpisujesz swoją fraze i ci znajduje, chyba że jest kilka obwodów takich samych patrzysz w jakiej jest gminie. w ten sposób znajdziesz najszybciej.

Opublikowano (edytowane)

On jest tak zaskoczony jak żona z kawału(przypomniał mi się, sorki że wrzucam).

Małżeństwo zostało zaproszone na bal przebierańców, jednak tego wieczora żonę rozbolała głowa i nalegała, aby jej mąż poszedł sam. Długo się sprzeciwiał, ale w końcu uległ i poszedł. Żona położyła się do łóżka, jednak po godzinie obudziła się bez bólu głowy. Ponieważ jej mąż nie wiedział jaki strój sobie kupiła, zdecydowała się pójść na zabawę i go poszpiegować. Szybko go tam wypatrzyła. Tańczył ze wszystkimi kobietami, całował po rączkach, szyjach, szeptał na uszko, podszczypywał, niby przypadkiem dotykał "tu i ówdzie". Ponieważ należała do zgrabnych osób, szybko została zauważona przez rozbawionego mężusia i poproszona do tańca. Spodziewała się niezłej zabawy, on przecież nie wiedział, ze podrywa własną żonę. Po paru tańcach zaproponował jej "zwiedzanie pięterka", ona się zgodziła bez oporu (bo to przecież jej mąż...). Postawiła jednak warunek, ze nie zdejmą masek z twarzy. Było im razem wspaniale, wręcz jak nigdy dotąd. Później ona szybko pobiegła do domu, żeby oczekiwać męża i zadać mu kilka pytań. Gdy już wrócił zapytała z dziką satysfakcją w glosie:
- No i jak się bawiłeś skarbie? Dużo tańczyłeś?
- Nie tańczyłem ani razu i bawiłem się kiepsko. Spotkałem Zenka, Wieśka i Tadka, moich kolegów ze studiów i całą noc graliśmy w pokera. Ale powiem ci, ze facet któremu pożyczyłem kostium podobno bawił się nieziemsko...

Edytowane przez Gość
Opublikowano
27 minut temu, fabio napisał:

musze wejsc na strone agecji

Zaczyna się od 865-tej strony

Opublikowano
7 minut temu, Szymi40 napisał:

Toć  cała Polska  tam jest.-   to musi być tyle stron.

Jakby tam miała być cała Polska to trzeba by jeszcze jedną kolumnę dorobić: "obszary poza ONW"....

Opublikowano
4 minuty temu, fabio napisał:

Dzieki zalapalem udalo sie mam druga tabele x czyli pozostaje bez zmian ?

Nie, stawka ci się zwiększyła

Opublikowano

miałeś na myśli ONW II strefa(podgórska),to masz większą kasę