Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też nie  słyszałem aby byki spadły. podejrzewam ze to propaganda handlarza.

Opublikowano

Jakiemuś dzieciakowi się nudzi i próbuje zaistnieć . ^_^

Opublikowano

Ceny połówek bez zmian AdamRo już kilka razy tak pisałeś i się nie sprawdziło, widocznie Ci bydła brakuje  . Bydła może być więcej bo już nie którzy jak złożyli na dopłaty mogą sprzedawać

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Jakiemuś dzieciakowi się nudzi i próbuje zaistnieć . ^_^

raczej jakiś miejscowy handlarz próbuje panike siać. Jesienią koło pleszewa jakis handlarz wykorzystał fakt ze było zastanawianie sie nad zakazem uboju rytualnego i tak ludzią kitu nawciskał  za lada moment to wprowadzą ze ludzie mu masowo zaczeli sprzedawać byki. a potem przy wódce po pijaku mówił ze na frajerach w ciagu 3 miesiecy zarobił wiecej niż przez poprzednie dwa lata.

Opublikowano

Widać brakuje tam ludzi , którzy by mu wp***dol spuścili za takie oszustwa .:ph34r:

Opublikowano

Pożyjemy, zobaczymy.

Krowa , jałówka bez zmian, wręcz poszukiwane.

16 minut temu, grey6 napisał:

Limusine

Byk 500 na haku po 14 netto

Jałówka 350 na haku po 13 netto

Bliźniaki to były dwuletnie 24.04 sprzedaż.

To co to za limuzyny, R co najwyżej byk a jałówka O że takie słabe ceny na wbc ?

Opublikowano
2 godziny temu, AdamRo napisał:

To co to za limuzyny, R co najwyżej byk a jałówka O że takie słabe ceny na wbc ?

No ja Ci nie powiem jakie klasy bo tylko fakturke przysłali tą którą im dałem do wypisania bo jeszcze na vacie siedze ale max do 2020 potem upragniony ryczałt. Gościu na żywą dostałbym 10 netto+ 800 vatu ja liczyłem na 11500 brutto a dało 12400. To co mam płakać? Może u was ceny za wbc kosmiczne najlepiej z półek sklepowych 30 zeta. Limuziny jakieś 70 procent wogóle to to bydło przereklamowane. Mi największy i 1,5 kg średniego przyrostu to hf urósł swego czasu i spokojne były że na łańcuchu na wage prowadziłem jak konia na postronku. A ten bysiu to gościom z tira nazat skok z windy z dobrego metra. Nie raz tu już mój odsadek pół okolicy demolował...  Przez co ide w simentalery.

Opublikowano
a co myslisz ze simki spokojniejsze mamy na kojcach rozne krzyzowki od hf po bb jak jest pierdalniety to nie ma bata wiec smieszy mnie jak ktos pisze ze te takie a te takie
mielismy na kojcu ostatnio 8 szt 3 po sm 1 szarolez 2 limuze i 2 po bbb to te bbb tak zadzily ze rury trzeszczaly
Opublikowano

Panowie.. Mam pytanie. Mam na sprzedaż kilka sztuk opasów (w lipcu będą miały dwa lata) kiedy mogę je sprzedać jesli chce wziąć na nie dotacje ? 

Czytałam że muszą stać do 30 czerwca. To prawda ? Nie mogę sprzedać ich po 15 maja ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v