Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Piteriiv napisał:

co sadzicie - cena bydła po świętach się utrzyma czy poleci w dół, ma może ktoś dobre prognozy?????

tak ,, ku,wa ,, o 4,40 wysyłają SMSa ,,, 30gr w dół  takie są prognozy ..,, jak idzie do góry cisza 

1 godzinę temu, marcis napisał:

Mam byka SM  krotki na nogach a szeroki waga na czysto ok 600kg widać ze ma na sobie mięso. Jaką cenę mogą mi oferować za niego ?

chłopie , wrzuć przynajmniej fotki , wtedy coś można powiedzieć , a tak to tylko zostaje ci wróżba ucyganki

Edytowane przez slawek2301
Opublikowano
3 minuty temu, slawek2301 napisał:

tak ,, ku,wa ,, o 4,40 wysyłają SMSa ,,, 30gr w dół  takie są prognozy ..,, jak idzie do góry cisza 

a co ty kolego taki znerwicowany - kobita ci przy niedzieli nie dała:) - jak nie masz informacji to sie nie wypowiadaj - ja grzecznie pytam a ty jak psychol odpowiadasz

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Witam jest taka firma Dariusz Brzegowy z Wyrzyska czy to ktoś chce mnie wyj...bać. Ostatecznie ma zapłacić przy odbiorze ale wole się upewnić bo coś mi śmierdzi bo byków nie widział i cenę w ciemno
daje

Edytowane przez szaman1
Opublikowano
9 godzin temu, Piotrek6911 napisał:

Dziś propozycja za czerwone litwiny te co mam w galeri 8,20 brutto Bożena Dobrowolska kebej Stare kobiałki..

a jaki termin płatności , poprawiło się coś czy nadal dwa miesiące 

22 godziny temu, Piteriiv napisał:

a co ty kolego taki znerwicowany - kobita ci przy niedzieli nie dała:) - jak nie masz informacji to sie nie wypowiadaj - ja grzecznie pytam a ty jak psychol odpowiadasz

nie znerwicowany tylko piszę jak możesz sobie wyprognozować 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, slawek2301 napisał:

a jaki termin płatności , poprawiło się coś czy nadal dwa miesiące 

Nie wiem jakie masz z nimi doświadczenie ale ja im w tamtym roku 12 sztuk sprzedawałem w trzech partiach to dwa razy pieniądze były w tym samym tygodniu co sprzedawałem  a raz w ciągu standardowo 14 dni

Jedynie co do wybojności u nich mam jakieś tam wątpliwości 

Edytowane przez Wicher821
Opublikowano (edytowane)

Witam jest taka firma Dariusz Brzegowy z Wyrzyska czy to ktoś chce mnie wyj...bać. Ostatecznie ma zapłacić przy odbiorze ale wole się upewnić bo coś mi śmierdzi bo byków nie widział i cenę w ciemno
daje

firma z jeziorek kosztowskich  odbierają odemnie problemów z płątnością nie ma a cena i tak na miejscu do ustalenia 

Edytowane przez mateo2662
Opublikowano

No dzięki za odpowiedzi  jeziorek też tak czytam a ten Wyrzysk to może nowa siedziba albo jakiś naganiacz  tak czy tak jak kasy nie będzie na koncie to nie dam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v