Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dostawca ubojni Maciejowice, mówił że najładniejsze bydło ciągną z pod Łodzi i Parczewa.

Opublikowano

1Byk hf O kl 13,44 netto

4szt R po 13.84 netto

5szt U kl po 14.34 netto

Wagi 690 do 825 kg odbierał sokołów 

Opublikowano
Dnia 12.10.2018 o 06:24, karol6130 napisał:

Sprzedane:

byk 634 kg. 7,81 z dżerseja ale ładny okrągły 

krowa 608 kg. hf. i 651 kg. 5,77 dżerseja, cena i waga brutto, firma Jarex.

byki od 7 do 9 zł. krowy od 5 do 7 zł. jest z czego wybierać tylko z tych średnich a dobrego bydła mało

Jeszcze nie słyszałem by dzersejka miała więcej jak 500 kg

Opublikowano

Szkoda tylko że przedstawiciel nie powiedział że za odbiór w niedzielę 10gr dokładają. Parę butelek by było

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Mistrzu2 napisał:

Podasz wybicia byków

Najgorszy 690 359 abc

Najlepszy 720 440wbc

Średnia z wszystkich 57,5%

1 godzinę temu, Marmurek12 napisał:

A jak u nich z wypłacalnościa? 

Jeszcze nie wiem bo pierwszy raz sprzedawalem tam. Ale pewnie nie wcześniej jak 14 dni

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

dlaczego sokołów?

Tak poprostu.był jakiś od biernackiego ale to całe auto trzeba by było mieć żeby przyjechał.no sporo km

Opublikowano
3 godziny temu, ukaszProcho napisał:

Witam. Ktoś w łódzkim ma odbiorcę który płaci dobrze za byki i krowy i do tego nie oszukuje na wadze? U mnie za ładnego byka można dostać 8 zł brutto. 

A kto Cię oszukiwał do tej pory ?

Opublikowano

Adam ty znas tych wszystkich handlirzy znajomy mówił ze przyjeżdzają do nich okolice belchatowa gdzieś z pod kielc tylko nie wiedział nazwy orientujesz sie kto tam moze byc i czy rzetelny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v