Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 5.09.2018 o 19:41, johny1991 napisał:

Sołtys.. A Ci Twoi znajomi to ile oddają tygodniowo czy miesięcznie że takie ceny otrzymują?

I podpowie ktoś opinie na temat ubojni Kowalczyk z okolic Częstochowy? Bo mam kilka sztuk do sprzedaży za jakiś czas..

Na tej stronie podaje 14.2 za R..wiec chyba nie najgorzej...o ile to rzetelne źródło: https://www.cenyrolnicze.pl/bydlo/byki-jalowki-krowy

Ubojnia jakich wiele ceny troszkę lepsze od konkurencji choć nie zawsze, przelewy jednak dłuższe niż gdzie indziej ( raczej po 30 dniach ) aczkolwiek nie słyszałem żeby komuś wcale nie wypłacili.

Opublikowano

mateo0209 napisał:

8 godzin temu, tomek6513 napisał: Dzisiaj sprzedane dwa LM od swoich matek po 9.80 brutto za kg a SM po 9.00 lubelskie. Do kogo sprzedane? Agrostar zabierał

Opublikowano
4 godziny temu, Cielaki napisał:

Witam mam na sprzedaż 11 żarłaków rasy NCB,MM,HO waga byczków 120-150 kg wiek 4 miesiące cena od 1600 do 1900. Więcej info pod nr tel 721152950

Skąd jesteś? 

Opublikowano
Dzisiaj byl handlarz i cena ustalona 13.60zł wbc ale gwarant 7.40zl pojutrze pojadą. 1 po angusie, 1 ncb, 4 hf ładne i 1 kościsty. Wiek 17miesiecy. Pojada na wage ogolna ale on stwierdzil ze po 750 napewno mają. Ciekawe jak to wyjdzie? Dam znac.
Opublikowano

Witam,.ostatnio w moim rejonie pojawila się firma Bolo z tego co wiem są z pod Kielc , chodzi mi czy.ktos do nich sprzedawał mianowicie chodzi mi o wiarygodność wagi, bo jesli chodzi o kasę to wiem że w ciagu3-4dni byla na koncie

Opublikowano
34 minuty temu, dudek998 napisał:

Dzisiaj byl handlarz i cena ustalona 13.60zł wbc ale gwarant 7.40zl pojutrze pojadą. 1 po angusie, 1 ncb, 4 hf ładne i 1 kościsty. Wiek 17miesiecy. Pojada na wage ogolna ale on stwierdzil ze po 750 napewno mają. Ciekawe jak to wyjdzie? Dam znac.

eeee to w tydzień 50 kg podrosły🙄

Opublikowano

Czy jest sens zacielac jałòwki mieszance roczne i po wycieleniu potrzymać z 3 miechy i sprzedawać w końcu i tak stoją te 2 lata i cielak byłby do tego całkiem okazaly 

Opublikowano
34 minuty temu, robertsiwek15 napisał:

Witam,.ostatnio w moim rejonie pojawila się firma Bolo z tego co wiem są z pod Kielc , chodzi mi czy.ktos do nich sprzedawał mianowicie chodzi mi o wiarygodność wagi, bo jesli chodzi o kasę to wiem że w ciagu3-4dni byla na koncie

też nie dawno pytałem o handlarza z Kieleckiego, który lepiej płaci niż miejscowi. To otrzymałem odpowiedz ,że Świętokrzyskie, dobrze płatne i uczciwie zważone to nie realne

Opublikowano (edytowane)

I od pierwiastek w 17 miesiecy po  750 kg będą mieć

Edytowane przez bobienko
Opublikowano
51 minut temu, robertsiwek15 napisał:

To w jakich rewirach grasuje teraz pan Andrzej ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v