Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Panowie,

Widzę że temat wagi nadal nurtuje wielu rolników. U mnie waga stoi na podwórzu. Chcialem zmienić odbiorcę, bo ten z którym handlowałem słabo płacił. W ciągu tygodnika moje gospodarstwo odwiedziło 10 handlarzy i z żadnym się nie dogadałem. W końcu byki kupił mój stary odbiorca. Każdy kto zobaczył wagę spie****ał.

Opublikowano
2 minuty temu, JarekBazydlo napisał:

Dziś jeździł handlarz i dawał mi po 9zl za byki. Oczywiście odmówiłem sprzedaży;)

To zła cena za byki czy handlarz nie pasował?

Opublikowano (edytowane)

Baks00

Niezły pomysł

U nas każdy handlarz cie opie***li jeśli wyczuje że może Cię skubnąć. Zakup wagi się zwrócił jednego dnia przy sprzedaży 10sztuk.

Edytowane przez Mr_Julian
Opublikowano
7 godzin temu, pawelus napisał:

Witam  .Mam pytanie Sprzedawał ktoś bydło Panu Januszowi Barnach ? Jak z płatnościami ? 

Ja kupowałem cielaki od Łukasza  Barnach, to chyba brat. Płacić to może płacą ale ciekawe jak z wagą. Wiem jedno od Barnachów to się lepiej trzymać z daleka masz link   

Opublikowano
16 minut temu, jacekkombajnista napisał:

Jak na dzień dzisiejszy Maciejowice płacą za krowę? Do sprzedaży 5 szt  w wadze 800+

Jakie te krowy , z mięsnych ? 5,5 - 6,5 netto. Skąd jesteś ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v