Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Szkoda że wam się nie opłaca a może i lepiej i mniej towaru na rynku tym lepsza cena:) Ja się cieszę że ludzie likwidują...

Jarek z całym szacunkiem przestań już pierdo.....lić jak to Tobie wszystko się opłaca.

Wychodzisz na tym ok super, powiedziałeś już to kilka razy i powinno wystarczyć a nie co zdjecie co temat to ciągle ta sama śpiewka jak to u Ciebie opłacalne itd.

Byk 100%AN 7,8 netto waga 640 brutto, koleega oddawał wczoraj Brzegowemu

• Like 4
Opublikowano

Nie róbcie tego samego co w temacie ceny mleka bo temat tez pójdzie do zamknięcia i zrobią tylko Opinie na temat opłacalności bydła 😛 

ps był u mnie dzisiaj handlarz prawda ze krowy potaniały i max 6 zł brutto

Opublikowano
17 godzin temu, artur125 napisał:

bo mu się znudziło chodzenie 2lata za 1500

Dokładnie tak jak ozzborn pisze za 500 nie 1500 :D 

Właśnie nie rozumiem co niektórzy piszą. Dla jednego 500 zł jak zostanie się opłaci a dla innego nie opłaci tak jak dla mnie. W tym czasie zrobię coś innego na czym dorobię te 500 zł w dwa tygodnie z roboty dodatkowej. Wszystkiego nie da rady robić. A nie oszukujmy się teraz są takie czasy ze za 500 zł to w miarę dobre buty się kupi. Takie czasy :) 

Opublikowano

Dzis był kolega cena za R 14.10zł  za U 14.30zł plus vat do ceny. Podobniesz cena ma byc bez zmian do nowego roku. Przy 1 czy 2 sztukach sie nie opłaca a przy wiekszej ilosci da sie całkiem dobrze fukncjonowac. Ja nie moge narzekac chociaz zawsze moze byc lepiej ale uwazam ze nie jest zle jak na teraz. 

Opublikowano
2 godziny temu, kowal1108 napisał:

Dokładnie tak jak ozzborn pisze za 500 nie 1500 :D 

Właśnie nie rozumiem co niektórzy piszą. Dla jednego 500 zł jak zostanie się opłaci a dla innego nie opłaci tak jak dla mnie. W tym czasie zrobię coś innego na czym dorobię te 500 zł w dwa tygodnie z roboty dodatkowej. Wszystkiego nie da rady robić. A nie oszukujmy się teraz są takie czasy ze za 500 zł to w miarę dobre buty się kupi. Takie czasy :) 

Więc zapytam - po jaki ch.j się tym zajmujesz ? Po co bawisz się w hodowlę czegokolwiek skoro się nie opłaci ? 

Liczę na szczera odpowiedz .

Opublikowano
3 minuty temu, withanight napisał:

Więc zapytam - po jaki ch.j się tym zajmujesz ? Po co bawisz się w hodowlę czegokolwiek skoro się nie opłaci ? 

Liczę na szczera odpowiedz .

Naucz się czytać. Właśnie zlikwidowałem hodowlę. Teraz tylko sprzedaż zboża i siana. 

Opublikowano

A co z Zakrzewskimi Jarku? Bo pamiętam,że miałeś  im oddać większą ilość-jeśli się nie mylę to około 20 sztuk,chwaliłes się cena ,a jak z wybojem wyszło 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v