Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, TelefonyRadom napisał:

Sprzedane odsadki/odchhowane cielaki zdjęcia w galerii  15 sztuk (8 jałówek i 7  byczków ) średnia waga około 200+- cena za wsio 35500 

Wziąłeś bardzo ładna kasę, ale przyznaj sam, że baaardzo drogo ktoś kupił 😉

Opublikowano
13 godzin temu, MariuszKlim napisał:

nie wiem, ale jak zapraszałem handlarzy to dawali 7/7,50 brutto za te same byki, -7% czyli niecałe 7zł brutto 

czyli o 100-200zł większy zysk na wbc mam za HFy słabej i sredniej budowy

po ile ci sie wybijaja te hf??

Opublikowano
45 minut temu, TelefonyRadom napisał:

nie wiem jedna osoba na grupie na fb cały czas się ogłasza z takimi cenami

ale czy sprzedaje????, heheheh

Opublikowano
1 godzinę temu, tyran3 napisał:

ale czy sprzedaje????, heheheh

Tam żeby kupić to się trzeba w kolejce zapisać.sprzedaje takie po 100-120 kg i odpaja do 300 

Opublikowano
Mam do sprzedania 13 szt byczków SIM i SimxLim w wadze około 350kg cana jaka mnie interesuje to 10,5zl brutto.Towar ekstra caly czas na mleku od 6 do 11 mies.
Opublikowano

sprzedane ładne dwie  mięsne sztuki na wbc do mc beef, byk wybicie 56% klasa E 13,30 netto, jałówka wybicie 54% klasa U 13,20, prozycja za tego byka była od handlarza 8,10 netto jałowka 7,3 netto, 

• Confused 1
Opublikowano
37 minut temu, daanny napisał:

sprzedane ładne dwie  mięsne sztuki na wbc do mc beef, byk wybicie 56% klasa E 13,30 netto, jałówka wybicie 54% klasa U 13,20, prozycja za tego byka była od handlarza 8,10 netto jałowka 7,3 netto, 

Linne ?

Opublikowano
43 minuty temu, daanny napisał:

Coś nie poprzekręcałeś czasem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v