Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Mietkiem jeżdżą teraz bo się z Góralem poprztykał.....

Byli u kolegi po mieszańce LM/CH chcieli dać za jałówki +600kg po 7 netto też ich pognał, wiem,ze kupili na wybudowie też jałówki ale LM po 7

Opublikowano

zawsze sie targuje i zawsze kilku oglada byki. ceny dawali od 7.5 w góre, okarmianie oczywiscie 5%. Jedyne do czego moge mieć jakies wątpliwości to waga... Zawsze ważyłem na swojej ale wczesniej miałem byki wiazane i z przewazeniem nie było problemu a byki z luza na pojedyncza wage wegnac to ciezko.... Wiec teraz zdecydowałem sie na wage ogólna która jest nie daleko mnie, ale czy ona waży tak jak powinna  to tego nikt nie wie oprócz włascieciela

Opublikowano (edytowane)

Sprzedane 3 angusy waga netto 2117kg cena 8 netto. za hf propozycja 7.2 netto ale przy 9 szt ktore maja okolo 750kg jak pojedyncze sztuki okolo 7zl. sprzedane brzegowemu luniewscy ogladali te byki i propozycja 20 gr nizsza 

Edytowane przez PrezesJa
Opublikowano
2 godziny temu, PrezesJa napisał:

Sprzedane 3 angusy waga netto 2117kg cena 8 netto. za hf propozycja 7.2 netto ale przy 9 szt ktore maja okolo 750kg jak pojedyncze sztuki okolo 7zl. sprzedane brzegowemu luniewscy ogladali te byki i propozycja 20 gr nizsza 

który brał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v