Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, cieplym3 napisał:

Na prawde sprzedal bys takie wagi w tak ch****ej cenie? przeciez najgorsze czyli odchow cielaka masz za soba i teraz juz leci wiekszy zarobek niz przez pierwsze 0,5 roku, troche sie zastanow...

Na chwile obecną bym sprzedał bo mam propozycje dobrej pracy ale bydlo nie pozwala :)

Opublikowano
7 godzin temu, the1mati1 napisał:

Sprzedawał ktoś to firmy bratex z okolic Łodzi? Jak z płatnościami u nich? Waga się zgadza?

była firma Kopi i T Dąbrowski to teraz bratex, poszukaj opinii

Opublikowano
9 godzin temu, RolAnonim napisał:

Prawda, po kij drazyc ten temat, niech kazdy sprzedaje jak chce, ich wybor i strata.Niech ktos utworzy temat tak jak ten z luznymi rozmowami producentow mleka, a nie ktos chce sprawdzic ceny a musi przejrzec  10 stron.

Lepiej przejrzeć 10 stron i zbyt na temat się nie dowiedzieć niż przeczytac 2 strony  i zastanawiać się kto koloryzuje.Według mnie to temat sprawdza sie na 50%.Bo jak ktoś chce sprzedać to dzwoni do odbiorcy i sie dogaduje.Wątpie że siedzi i czyta,,   (byk 800 kg cena 8,50')' eee to taka cena ze trzeba dzwonic  niech zabierają.A co nie którzy dają takie ceny i wagi ,,że jak by ich za krętactwo skazywali- mają dożywocie''Plus to ze mozna dowiedziec sie opini na temat poszczególnych odbiorców.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, martinezo napisał:

"zakład" niedaleko mnie. w naszej okolicy tak naciągnęli gospodarzy, że w niektórych miejscowościach zlikwidowali gospodarstwa i poszli do pracy a nie byli to rolnicy co trzymali po 10 byków tylko grubo ponad 100. tragedia. ostrzegam przed Muchami bo w tej miejscowości znajduje się ten "zakład".

Opublikowano (edytowane)

Dziś sprzedana krowa po 4,5 zł + vat waga 550 kg

Ale bardziej zaskoczyła mnie jego oferta kupna byków  po 8 + vat jesli ma 600kg a za byka który miał 540 kg chciał dać równe 4 tys do reki

Edytowane przez TheRolnik1992
Opublikowano
witam. czy ktoś współpracuje z firmą rolpiast Arkadiusz Lewandowski? jakieś opinie?
Opublikowano

Zapomniałeś powiedzieć że jeszcze cielaka w gratisie zostawi

Opublikowano
7 godzin temu, the1mati1 napisał: Sprzedawał ktoś to firmy bratex z okolic Łodzi? Jak z płatnościami u nich? Waga się zgadza? była firma Kopi i T Dąbrowski to teraz bratex, poszukaj opinii A pan skąd może wiedzieć jaka to firma??? A po za tym nie była to ta firma.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v