-
Podobna zawartość
-
Przez FOX2
Witam serdecznie,
Na portalu Vimeo znalazłem ciekawy filmik, stworzony przez ekipę Agromachiny z kanału TVN Turbo. Jest to ósmy odcinek, drugiego sezonu agromachiny.
Między 6:18 a 16:35 prowadzący testują i porównują dwa ciągniki New Holland posiadające różne systemy ograniczające emisję spalin.
Testy miały na celu porównać ogólne charakterystyki silników, maksymalne moce i momenty obrotowe, zużycia paliwa oraz odpalenie, przy -14 st. C, ciągnika wyposażonego w system SCR.
Link do video --> www.vimeo.com/31774343
Mam nadzieję, że się spodoba.
Miłego oglądania
Pozdrawiam,
Darek
-
Przez MAti348
Witam zamierzam kupić ładowacz czołowy do mojego Zetora Forerry 11441 z 2005r. Sprzedawca oferuje mi tura Trac-Lift 220sln stąd moje pytanie, ponieważ większość zakłada 260 a nie 220, czy są jakieś znaczące różnicę pomiędzy tymi dwoma modelami ładowaczy i jaki polecacie do takiego ciągnika, Może ktoś ma na sprzedaż używany ładowacz w rozsądnej cenie do tego ciągnika ?
Z góry dziękuje za pomoc !
Pozdrawiam Mati34811
-
Przez agrorobert
Witam!
My myślę o nowym ciagniku ze stajni DF. Agroplus 410 czy Agrofarm 410 jaka jest róznica w cenie? Obydwa maja 85km (Agroplus z Overboost ma95km)
Obydwa brał bym z szyber dachem, klima, skrzynią (20P/20T Agrofarm) (30P/15T Agroplus) w Agroplusie wzioł bym mocniejszy tylny podnośnik. W obydwu przednie obciażniki 40kg*8... Wybór zależy od ceny...
-
Przez kubar3
Witam,
Panowie jaka jest różnica między rozpylaczami WUZETEM DSL150A35, a DSL150A38
DSL150A38 jestproponowany do 3p/255 natomiast DSL150A35 w 235 i 2812.
Silniki te same tylko moce różne, czy domniemywac można że DSL150A38 daje większą dawke paliwa?
-
Przez filip3512
mam pytanie czym się różni się deutz fahr 5120 a deutz fahr 5120 P jest różnica w cenie netto 15 tyś.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kabina mf
New Holland T7 & Landstal BTH 500