Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupie jałóweczki simental w wieku do miesiąca, w grę wchodzi cała polska.

Oferty proszę kierować na priv, proszę o namiary na rzetelnych dostawców/hodowców.

Opublikowano

witam pisze do wszystkich rolników by przestrzec was przed zakupem cielaków od pana Łukasza Barnacha z Nowego Sącza który współpracuje z firma E mate z Szumowa Monika Matejewska kupiłem od nich cielaki z Włoch i pieniądze w błoto bo zdechły proszę każdego kto to przeczyta o nagłośnienie sprawy w związku z tymi OSZUSTAMI cielaki żyja dopóki działają szczepionki z Włoch potem zaczyna się od zapalenia płuc biegunka i zdychają a leki polskie nie działają

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Patryk94
      Jeśli ktoś by miał namiar na byczki najlepiej simental w wadze ok 250-300 Kg do ok 3 tys w ilości 30 szt. i chciałby się podzielić lub podpowiedzieć gdzie szukać prosiłbym o namiar płace gotówką .
    • Przez Kacperkuj-pom
      Jakie macie sposoby na dojenie jalowek ? Jakis czas byly  spokojne ale ostanio trafila sie strasznie nerwowa I zastanawiam sie czy taki poskrom jak do korekcj racic zdal by egzamin w tak ekstremalnych przypadkach . Mowiac nerwowa mam na mysli ze musialo ja trzymac 5 osob 
    • Przez matmic123
      Witam, poszukuje do kupna jalowek miesnych,najlepiej LM w wadze 250-300 kg, najlepiej w rejonie Biała Podlaska i powiat Bialski.
    • Przez elamir
      Sprzedam jałówki szkockie z wiosny 2016 i 2017. Cena do uzgodnienia. Mam własny transport jakby co. Mają kolczyki i paszporty. Odrobaczone jesienią. Szczegóły na pw.
    • Przez Łukaszfarmer
      Mam problem z jałówką, ma około 3 tygodni i od urodzenia nie stawia poprawnie tylnych nóg. Widać że nie sprawia jej to bólu bo normalnie z tym biega ale jednak trzeba coś z tym zrobić. Mam pytanie czy ktoś kiedyś miał podobny przypadek i czy da się to jakoś wyleczyć? Co może być przyczyną? Dodam jeszcze że urodziła się sama, bez pomocy.

• Dodaj nową pozycję...
v