Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem polega na tym jak ustawić pompę w mtz. Wyciągiem ją bo oddałem do regeneracji a teraz mam problem jak ją ustawić nie potrzebnie wyciągałam tamten trybik co pompa w niego wchodzi. Może ktoś pomoże ??

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kamil5421
      Witam. czy ktoś posiada jakaś wiedzię lub tabele jak ustawić siewnik Vredo  , szerokość robocza 2m .
    • Przez michalkowalski115
      Witam. Zaczynam moja przygodę z opryskami, obliczylem wymagane ciśnienie tylko mam pytanie, czy ustawiam je na rozdzielaczu przy włączonych sekcjach czy wylaczonych? (proszę bez negatywnych komentarzy, byłem na kursie lecz tam nic nie było o kalibracji opryskiwacza) 
      Pozdrawiam 
    • Przez bartek5100
      Witam sprzedam roczną pompe wtryskową do ursusa c360 i pochodnych
      w linki wiecej
      https://www.olx.pl/oferta/pompa-wtryskowa-do-c-360-po-regeneracji-idealnie-pracujaca-CID757-IDtFBX7.html
    • Przez adam1980
      Witam wszystkich!  Mam prośbę czy ktoś może mi napisać ustawienia obrotów bębna, sit , klepiska, wiatru itd od różnych zbóż i rzepaku  do kombajnu john deere 2254 lub podobne pozdrawiam 
    • Przez gregory-5000
      Sprzedam pompę próżniową Fullwood AMBASSADOR. 2szt.
      Pompy pochodzą ze zlikwidowanego gospodarstwa rolnego. Posiadam 2 szt. Jedna była używana rok czasu. Druga używana około 10 lat , ale też jest sprawna - została wymieniona profilaktycznie. Świebodzin, woj lubuskie , tel. 602554693.  3900PLN za 2 szt.

• Dodaj nową pozycję...
v