Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Yhym no to bedzie miala ciezki wybor......chyba nie tylko Niebieska ma marzenia z pewnoscia nie jeden o niej rozmysla teraz.....rozochocila i milczy :).......wlasnie zauwazylam ze wiekszosc tu zajeta.

Ja jestem wolny ;):D

Edytowane przez damii1
Gość Profil usunięty
Opublikowano

A tak racja zapomnialam o Tobie ;)......damii1 czyzbys wybory przegral :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

No chyba zart ze km wziely gore........ale kazdy ma swoje wymagania.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jednej strata drugiej zysk :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Nie chce mi się czytać całego tematu, więc przeczytałem tylko kilka ostatnich stron, do waszej dyskusji nie mam za bardzo nic do dodania, więc opiszę swoją idealną dziewczynę.

Otóż moja idealna dziewczyna, powinna być inteligenta (tzn. przynajmniej powinna odróżniać szpadel od łopaty), nie mogła by się bać pomóc przy czymś w gospodarstwie, np. od czasu do czasu obrządzić zwierzęta. No i jak koledzy wspominali już na początku tematu, powinna umieć gotować, i piec ciasta, bo bez tego ani rusz, i jak wiadomo, powinno być za co złapać ;x

Opublikowano

a to masz sprecyzowane wymagania... ale to raczej na jakąś gosposie a nie na dziewczyne... A to powiedz co byś takiej dziewczynie dał w zamian??

no i chyba zapomniałeś o jednym, wg mnie najważniejszym....

Opublikowano (edytowane)

powinno być za co złapać ;x

Jak kobieta ponentnie kreci tylkiem to ona chce zeby ja zlapac za tylek.

Co do cyckow? :D to taki gospodarz powinien cycki pielegnowac jak swoje pole, bo jak cycki nie ruszane to po czasie robia sie flaki, a jak dobrze pielegnuje to robia sie takie nabrzmiale i ma co kobieta pokazac. :D

@Nokola jak ktos tylko mysli o swoich pasjach to on nie wie czy jest za co zlapac czy nie.

Edytowane przez banan575
Opublikowano (edytowane)

nie maja za co zlapac bo moze jeszcze nie umieją

sluchajcie kobiety banan ona wam pomoze ma doswiadczenie......bo mi zostało tylko wspomnienie

Edytowane przez nikolas29
Opublikowano

nie maja za co zlapac bo moze jeszcze nie umieją

sluchajcie kobiety banan ona wam pomoze ma doswiadczenie......bo mi zostało tylko wspomnienie

Mi tez zostaly wspomnienia. Pamietam jak moja najwieksza przeszkoda bylo zaprosic chlopaka do mojego domu rodzinnego.

Najlepsze jest to ze chlopak ma odwage wtedy jak cos wypije, Wiadomo ze znajdzie tylko jak wytrzezwieje to mu cos nie pasi.

Opublikowano

tez tak mam ze jak sobie troche wypije to szał :P wyrywam panny kolegom nawet panny montuje mówie dziewczyna ze to jest król tanca tylko sie wstydzi i pytam czy zatanczy z nim :P jak do tej pory jeszcze nie odmówiły :P

Opublikowano

to samo z panna jak wypije to i by sie pobawila w samochodzie na tylnych siedzeniach.

Wiadomo piwko albo drink jest dobry na odwage, ale najlepiej jest napic sie dla dobrego humorku tylko nie przeginac.

Opublikowano

jest taka knajpa w opocznie(kolezanka rolniczka 86 moze wie ja juz nie pamietam nazwy// w ktorej to przesiaduja same dziewczyny i to nie nie byle jakie sztuki,,,chlopakow tam praktycznie nie ma,,,i to odwarzne dziewczyny///same ciagna rozmowe i nie tylko/// moze tam sie udajcie