Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dlaczego mówisz, że się użerasz. A ja uważam że czas narzeczeństwa był najlepszy. Dopiero po ślubie zaczyna się prawdziwe życie ;)

Święte słowa :) Oj święte :)

Opublikowano

zmienia się sposób patrzenia na związek, bo to już rodzina czyli odpowiadasz za drugą osobę a ona za ciebie,wzajemnie sie uzupełniacie, przynajmniej powinniście a jak będą dzieci(bo pewnie będą) to poprzeczka wędruje jeszcze wyżej :) bo masz na głowie wychowanie dzieci a to nie lada wyzwanie..to tak pokrótce.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Witam! Tak sobie czytalam deczko i wyczytalam ze jedna kolezanka jezdzi kombajnem hmmm moze dalo by rade maly kursik :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

po co ci kurs bez tego sie nauczysz a ciagnikowe uprawnienia starcza

Bo lubię nowe doświadczenia, wyzwania.... chciałabym sprobować czegos nowego, wiadomo, zeby sie nauczyc trzeba zerknąć co, gdzie, w którą strone :)

Edytowane przez Rolniczkaa86
Opublikowano

po co ci kurs bez tego sie nauczysz a ciagnikowe uprawnienia starcza

Niestety ale nie wystarczą.

Gdybyś został złapany, a jesteś bez kursu to nie ma zmiłuj.

Opublikowano (edytowane)

Mój ojciec przez dłuższy czas był instruktorem jazdy oraz instruktorem na kursie kombajnisty i z tego co mi wiadomo, to aby móc prowadzić kombajn należy mieć prawo jazdy na ciągnik rolniczy oraz wykonany kurs.

Fakt, na przejazd kombajnem drogą publiczną wystarczy samo prawko, ale na prace na polu już nie.

Mówienie że w razie wypadku są wymagane, to tak samo jak powiedzieć niech sobie jeździ samochodem bez prawka a jak będzie miał wypadek to dopiero wtedy prawo jazdy będzie potrzebne.

Edytowane przez Olecka
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Oj, porzućcie ten wątek w tym temacie, temat kursy sostał już wyczerpany w innym, odpowiednim. :)

Nowe wyzwania, hmmm każdy to lubi B)