Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

he ideał?

dobre pytanie i dużo można napisać :/

ideał musi być kimś kto pociąga mnie nie tylko fizycznie!!

musi być mądrą osobą i kochającą. ;)

@bayer to masz szczęście. Ja też bym chciał mieć takie szczęście jak ty :)

@trafik dogadywanie czasem nic nie wskóra, możesz się dogadywać ale jak nie będzie miała ochoty z tobą być to nie będzie i prędzej czy później zostawi cię:):/

Wiadomo kobieta powinna być śliczna :) ale jak ją zagonimy do pracy na wsi przy ziemniakach np to straci tą piękność :)

hihi

Trzeba ją wyręczać :)

@ursusczesio czasem ze wsi ma większego lenia niż kobieta z miasta, (dowody rzeczywiste z mojej strony) i wiem że już nie jeden chłopak wziął z miasta a zagina przy truskawkach :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a ja szukam tylko takiej co musi przykuć moją uwagę iiiii :) musi mnie kochać :)

Opublikowano

@UrsusCzesio twoja Ania to jest niebiańska dziewczyna i z gospodarką ;) moja gospodarki nie ma ale może byc i śmiesznie jest bo ja teoretycznie mieszkam w lublinie i mam gospodarkę a ona na wsi i nie ma ale u mnie jest trochę gospodarzy bo przed 1989r to była wieś i do wsi mam 500m

Opublikowano
fajnie by było jak by moje siorki wyszły za rolników...jedna już ma chłopaka druga wolna a trzecia za młoda ....a ja jak na razie też wolny...jakoś żadnej sie nie śpieszy do rolnika...ale takie czasy teraz

Chęntnie poczekam na tą trzecią

Opublikowano

Ja znalazłem taką: mądrą, dobrą, wyrozumiałą, idąca na kompromis... hmm nie kłótliwa... zgrabna nie chuda, zgrabne nóżki... brunetka burza kręconych włosów, wysoka... z wioski, nie z miasta... pracowita, szkoły ma ukończone... kilka tytułów ma... jak dla mnie kochająca i ogolnie nie zamieniłbym jej na inną( na dzis dzień bo nie wiem co może byc potem)... i wam życze też takich dziewczyn...

Opublikowano

Fajnie by było żeby dziewczyna była ze wsi żeby według tradycji staropolskiej miała coś ze sobą itp. Ale z drugiej strony nie miał bym serca zamknąć ją na wsi kobieta musi się rozwijać. Zresztą dzisiejsza sytuacja na wsi sprzyja do tego aby jedna osoba mogła pracować nawet z przyczyn ekonomicznych ...

Opublikowano

No, znam taką sytuacje, żona zabiera samochód, jedzie do pracy za 800 zł miesięcznie i ma wszystko głęboko w poważaniu ;) Rodzice chorują, a chłopak pracuje na gospodarce sam. Idylla poprostu...

Nikt nikogo nie chce więzić, to jest świadomy wybór. Jeśli ma sie aspiracje trzepać ciężką kase w spożywczaku to droga do kariery wolna, bo na wsi przecierz kobiety zaprzęga sie w homonto i ora nimi pole...

Opublikowano

mirasek, Twój post jest bardzo trafiony ;)

A ten przykład, podany na początku, to jakby wierna kopia tego co i ja moge obserwowac w swoim otoczeniu.

Czyli wychodzi na to, że ludzkie aspiracje często potrafią zupełnie przesłonic obraz rzeczywistości, a szkoda, wielka szkoda.

Opublikowano

Panowie ja nie mowie o pracy w spożywczaku za 800zł bo ona dla kobiety to pracą rozwojową nie jest raczej miałem na myśli jakiś poważniejszy zawód np. praca administracyjna, praca biurowa, nauczyciel....itp. Ja znam takie przykłady i uwierz cie mi że to są bardzo dobre gospodarstwa pod względem ekonomicznym jak i rodziny...

nauczyciel wynagrodzenie ......po 3 latach pracy 2 tys i w górę... czysta kasa.....

można mnożyć

Opublikowano

no tak jaro, wierzyc kobieta... Ja jestem ciekaw co kryje sie pod slowem farmer, pewnie wielu rolnikow ( z def. posiadacze 1ha) sie nie zaliczaja do tej grupy :P