Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@mirasek- Twoje wypowiedzi skłaniają mnie, by myśleć, że jesteś młodą osobą i że masz jeszcze czas na znalezienie swego ideału. Nikt (chyba nikt ) nie marzy przecież o samotności, a to sobie serwujemy, dzień za dniem ( świadomość przychodzi z czasem...).

Nie popadajmy też ze skrajności w skrajność. Nie zawsze tak jest, że jak dziewczyna (ale i chłopak) nie mają tytułu mgr- to są dna intelektualne. Bywają ludzie beznadziejnie niewykształceni bez względu na to ile wyższych uczelni pokończyli... ;)

Zresztą miłość nie wybiera ;) - nie patrzy się wówczas, kto jakie ma wykształcenie, w jakich warunkach mieszka, ile dóbr zgromadził, ile pieniędzy ma na koncie, ile hektarów posiada...

Opublikowano
@mirasek- Twoje wypowiedzi skłaniają mnie, by myśleć, że jesteś młodą osobą i że masz jeszcze czas na znalezienie swego ideału. Nikt (chyba nikt ) nie marzy przecież o samotności, a to sobie serwujemy, dzień za dniem ( świadomość przychodzi z czasem...).

Mam jeszcze czas, choć wiek postępuje ;) ale martwi mnie brak perspektyw na odmiane obecnego stanu rzeczy, mam świadomość że moje lenistwo w tym temacie tylko mnie pogrąża

...i nie szukam ideału ;)

Nie popadajmy też ze skrajności w skrajność. Nie zawsze tak jest, że jak dziewczyna (ale i chłopak) nie mają tytułu mgr- to są dna intelektualne. Bywają ludzie beznadziejnie niewykształceni bez względu na to ile wyższych uczelni pokończyli... B)

"Nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty" ;)

Miałem na myśli sytuacje w której ktoś świadomie i dobrowolnie rezygnuje z dalszej edukacji, co o czymś świadczy, a wykształcenie to tylko papier.

Opublikowano

no pewnie tak jest...

chociaż teraz trudno znalezć taką co lubi na wsi przebywać a zwłaszcza w gospodarstwie ...a to to nie pasuje a to tamto i sie kończy...ja tam już jedna laseczkę mam... stoi w garażu...metalowa ale jest ...;) ;)

Opublikowano
zapewne jego panna ;) ta fota jest chyba w galerii

jesli fota byla w galerii to szkoda, ze jej nie widzialem ;)

a z poprzednich postow wynika ze mirasek jest aktualnie samotny, wiec sie zapytalem co z ta panna ;)

Opublikowano
no pewnie tak jest...

chociaż teraz trudno znaleźć taką co lubi na wsi przebywać a zwłaszcza w gospodarstwie ...a to to nie pasuje a to tamto i sie kończy...ja tam już jedna laseczkę mam... stoi w garażu...metalowa ale jest ...B) ;)

Na wsi to każda lubi przebywać ale powiedzcie mi czy jest jakaś taka co by chciała krowy doić, bo z tych co ja znam to wolały by w agencji skończyć i to nie agencji arimr, niż krowy doić a ja nawet nie mam w planach hodować krów ale jak jakas już się dowie że żyjemy z mleka to od razu tak sobie myśli i klops, a szkoda a wykształcenie to pic na wode, bo jak gorsze za przeproszeniem debilstwo kończy teraz mature i idzie na jakies prywatne szkoły wyższe na zadupiach i się szczycą że mają wyższe, kiedyś nieliczni kończyli średnią szkołe a naprawde inteligentni mieli mature no a teraz każdy ma niby studia ;);):)

Opublikowano
mirasek a co z ta panna ktora siedzi na obciaznikach??

Gosia, moja siostra cioteczna ;) a w galerii jest takie zdjęcie tylko że samego MF, chciałem wrzucić te z avatara ale nie dostałem zezwolenia...

Opublikowano (edytowane)

mirasek ja już o tym wiedziałem bo mi chota mówił i widziałem na żywo twojego MF'a

mi też basiutka sie podoba ale nie przyszło wam do głowy że ona może mieć mena?? ^_^

Edytowane przez andrzej2110
ale dlaczego tak mało dziewczyn na agrofoto, namawiajcie siostry laski znajome żeby sie logowały

!1!!

oooooooooo ja znam taką jedną nawet mam jej numer kom. a prawie wcale jej nie znam ale wątpię że sie tutaj zaloguje

Opublikowano
Czyli wychodzi na to że jesteśmy skazani na dziewczyny bez wykształcenia, a niestety zazwyczaj idzie to w parze z niskim poziomem intelektualnym ;) A co do podejścia niektórych dziewczyn do naszej pracy, to zapewne ma ono źródło w utartych stereotypach że rolnik to zapuszczony robol fizyczny egzystujący w brodziku intelektualnym ;) a ja jak pisałem, nie mam już chęci przekonywać ich że tak nie jest...

"brodzik intelektualny" fajne stwierdzenie bardzo mi się spodobało.

Co dziewczyn z wykształceniem - to nie zawsze mgr decyduje o poziomie intelektualnym.

Pewnie znajdzie się zawsze jakaś fajna dziewczyna z tytułem która by też miała chęci w końcu z paroma studiowałem oczywiście tylko ułamek z nich wrócił no ale dla tego ułamka warto.... a poza tym czy musi być mgr?

Opublikowano
"brodzik intelektualny" fajne stwierdzenie bardzo mi się spodobało.

Co dziewczyn z wykształceniem - to nie zawsze mgr decyduje o poziomie intelektualnym.

Pewnie znajdzie się zawsze jakaś fajna dziewczyna z tytułem która by też miała chęci w końcu z paroma studiowałem oczywiście tylko ułamek z nich wrócił no ale dla tego ułamka warto.... a poza tym czy musi być mgr?

moze byc dr ;) no jakis to jest problem z zoną dla rolnika, mówiąc szczerze to większość moich kumpelek jest z miasta i nie widzą we mnie rolnika tylko faceta moja obecna i byłe laski tez miastowe, obecna stwierdziła nawet ze naprawdę na wsi sa spoko kolesie. nie ma co załamywać rąk tylko do dzieła panowie ;) pozdrawiam wszystkie farmerki ;)

Opublikowano

jak powiedziałem kumpelą z miasta że jestem ze wsi to sie zdziwiła ;) nie wiem jak sobie ludzi ze wsi wyobrażały, jakiś totalnych wieśniaków chyba, ci w mieście to czasami chyba myślą że wieś jest zacofana ;)

Tacy kolesie co z nimi do klasy chodzę są z miasta a wyglądają że szok ;) na jednego nawet wieśniak gadamy,inny to uje*any chodzi a śmierdzi od niego że ja pier*ole B)

Opublikowano
no jesteśmy jeszcze w Polsce :rolleyes: a z tym farmerem chodziło poprostu o to zeby fajniej brzmiało - @fenomen1990 a ty nie czujesz się farmerem ?? ;)

ani troszkę, ja jestem mechanizatorem, a ty czujesz sie coś farmerka????

Opublikowano

ja mam żone i 8-miesięczne dziecko.gdy córa miała 4 mce już z mamą jeździły ze mną ciągnikiem,żona jest z gospodarstwa i pewnie nie potrafiła by mieszkać w mieście. częst zagląda na af,bardzo lubi prace na roli,żadnej decyzji nie podejmę bez żony,cieszę się że trafiła mi msię taka kobieta ;) i jestem dumny zarówno z żony jak i z córki.

Opublikowano
no nie powiem popracowało by się w towarzystwie takiej dziewczyny - tylko ze pózniej nieźle bym po łbie dostał od innej ;):P :P

Jak po łbie to pół biedy - to znaczy, że jej zależy ;-)

Opublikowano

ja mam dziewczyne mozna powiedziec ze z miasta i wcale tego nie załuje-wszystko jej mowie co robie i nawet czesto mnie wspiera i pomaga podejmowac decyzjie-ciesze sie ogromnie ze taka mi sie trafiła i jeszcze w dodatku ŁADNA-hihi.