Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

o dzięki. Leciało to w RMF-ie dzisiaj po południu a zapomniałem "parametrów" no to już mam
dzięki, już dorzucam do plisty 2019 
no chyba że tam już jest (?)
Trochę ten teledysk ... jakiś taki .. naiwny ale jeśli się nie ogląda to całkiem fajne.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

I to ładne to ? Dyć tam same Indianie , a żadnego Polaka ...🤔

Opublikowano

Wiesz.. czasami nie rozumiem co prawisz..ale ok..😂dodajemy!👌👌

Opublikowano (edytowane)

"Zetor" Hindusi Hindusi 
to jest Indianin
dobra zająłem se miejsce, dorzucę jak znajdę o mam wprawdzie coś innego ale trochę takie ich ludowe

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Morion  A tego to po h*j słuchać ? Wolę wycie marcujących się kotów !

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dysydent napisał:

"Zetor" Hindusi Hindusi

Dobra , dobra . Nie ma kraju co by się nazywał HINDUSU . HINDUSIU , HINGUSJA .

1 minutę temu, dysydent napisał:

posłucham

Szkoda uszu . Mi nie wierzysz ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

To jest muzyka , a nie udawanie że coś w tym jest ukryte    

Opublikowano (edytowane)

w podstawówce mnie uczyli że w Indiach mieszkają Hindusi a w Ameryce Indianie
też mi się to wydawało bez sensu ale ... jakoś tak mi już zostało to "podaję dalej".
Posłuchałem kawałek  na razie bo ciągle mi tu plumka ze coś dopisujecie i powiem że jak by kto kota z takim repertuarem w marcu jeszcze nocą to .... zawał albo co najmniej "zwał"
 a i tak dosłucham do końca bo mi się film o "wampierzach" przypomniał taki jeden tylko ta cholerna choroba co zapomniałem jak się nazywa ...
przy okazji to nie ma lepszej reklamy jak coś takiego

28 minut temu, zetorki12 napisał:

Szkoda uszu . Mi nie wierzysz ?

:D 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał:

w podstawówce mnie uczyli że w Indiach mieszkają Hindusi a w Ameryce Indianie
też mi się to wydawało bez sensu ale ... jakoś tak mi już zostało to "podaję dalej".

Kłamali .

Mi mówili że Związek Radziecki to przyjaciel .... No i takie tam . Sam wiesz . Prawda to była ?

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Mi mówili że Związek Radziecki to przyjaciel .... No i takie tam . Sam wiesz . Prawda to była ?

jeśli - jak mówią - przyjaciół poznaje się w biedzie to kiedyśmy w biedę popadli tak się ten związek przejął że aż się rozwiązał tak że na koniec to nawet można by uznać chociaż ten "gest" za przyjacielski ;) 
może to Ci przypadnie do gustu? (tera bedzie pod publike)

a... Ty ... czek... sie  odważył co podlinkować wreszcie czy tylko dopiero nauczył?
jak by nie patrzył to święto. 
no dobra, ta Kamasutra ... dużo gorszych jest oj dużo  i da się dosłuchać do końca. 

Opublikowano
13 minut temu, zetorki12 napisał:

Kłamali .

A mnie babcia mówiła żeby rosyjskiego się nie uczyć bo to rusyfikacja 😀   

Chodzi mi po głowie 😀 

Opublikowano (edytowane)

no teraz angielski obowiązkowy od podstawówki i jak to nazwać?
a cyrylica dla współczesnych to szyfr o najwyższej skali komplikacji. a dajmy na to taki Bułgar, po jakiemu pisze? a w unii. przydało by sie.
był nawet kiedyś taki zespół chyba rockowy którego nic nie pamiętam ale z nazwy się pół dnia śmiałem - "Jeden milion Bułgarów"
kto chce se wyszuka bo ja nie chcę

a jeszcze o tych Hindusach co się nie podobają a Kamasutrę to linkuje
na dodatek to jeszcze pewnie plistę dpolo sobie założę bo rzeczywiście jest to dobre w swoim gatunku, nawet nie muszę a dobrowolnie przyznaję

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

no co dzieci można straszyć - niuniu tak wygląda ruski troll internetowy nie siedź za długo przy kompie bo cię złapie i każe słuchać swojej muzyki

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, tess napisał:

Wiesz.. czasami nie rozumiem co prawisz..ale ok..😂dodajemy!👌👌

jeśliby to do mnie to skróty myślowe i konteksty z których wiele dziś już zapomnianych lub wręcz nieaktualnych a czasem dwuznaczności bo jednoznacznie było by niekiedy niedopuszczalne. Często adresat ściśle określony i skrótem dla innych niezrozumiałym akurat do Niego wystarczy.
Nie zawsze prawdę wypada powiedzieć nie zawsze to bywa bezpieczne a najczęściej bajka jest o wiele atrakcyjniejsza i pożądana przez audytorium niż szara prawda i sztuką jest mimo że w bajce to prawdę też przekazać....
a w sztuce jak to w sztuce, bywają i knoty nawet u najlepszych mistrzów ;) 
Taniec słów czasem też ma swoje potknięcia 

na taśmie po której już ślad wszelki zaginąl - pamiętam - po "służbach tajemnych" miałem kolejne co poniżej i dobrze że chociaż w pamięci zostało to sobie tu zrekonstruuję

Solid Base mieli jeszcze wielki swego czasu przebój dyskotek - "i like it" no ale to już sobie we własnym zakresie...

Edytowane przez dysydent