Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Łoj tak! 
tylko jak im tu za dużo rocka nawrzucamy to nas jeszcze w ten drugi temat przegonią bo mają tu jeszcze jeden muzyczny właśnie rockowy.
a takiego fuck_.gif. Ja mam "bezsensownie szerokie preferencje" ....
spokojnie, ... muzyczne
i będę się wywijał :D  
o np. to; toż to niemal muzyka poważna a jeszcze standard bo mogłem w wykonaniu np Stefanie  Heinzmann tę melodię podlinkować ale było by to "niewybaczalne"

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano

Dysydent dostaniecie karnego jeżyka😋...

Romano wsiadam i jadę :) coś tam mam zaplanowane i zdania nie zmieniam- ludzie tylko się zmieniają ;)

Opublikowano (edytowane)

Widzisz Mirro (ile to?) w sumie trzy ostrzejsze kawałki a Oni już "mammamija" 
a idę ja stąd na razie.

no nie płacz nie płacz
tak naprawdę to mi się pomysły skończyły :ph34r:
a bardziej to dotarło do mnie że jutro -

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, Roman4321 napisał:

sie lepiej przyznaj dysydent czym sie zajmujesz w tej pracy po nocach?

konfesjonały strugam po godzinach. mogę Ci jeden obstalować bo widzę że lubisz innych spowiadać.

sorry że nie wrzucę linka muzyki ale jestem nieprzygotowany, tylko gasząc lapka zobaczyłem to pytanie i...
c.d.n.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

❤️

Tomasz, to dla Ciebie..żyjesz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

pisałem że ciąg dalszy nastąpi?
no i nastąpił

17 godzin temu, Roman4321 napisał:

ta konfesjonały,sam coś tam napomknołeś że zarobiony ale na muzyke jakoś czasowy

jeszcze można polegać na ludziach ;) 
całego swojego czasu panem jestem ja sam no z muzyką gorzej bo dziś np. jakoś mi nie muzykalnie. nie wiem, pewnie ten upał.

dzięki za "niezawodność" :) 

"Konfesjonały" większość dziś przy sobie nosi a właśnie skończyłem z jednym. Kiedy już ruszyła maszyna i ekran nowiutki zaświecił kolorami testowymi to system i masa aplikacji do "wzajemnego spowiadania" po wszelkich portalach ... tylko mnie od tego i głowa i oczy już bolą to bodaj uszom oszczędzę na dzisiaj.

na ten przykład ja sobie dziś posłucham ciszy nie licząc tych koników polnych za oknem, trochę ich sobie nawet nagrałem na zimę, nie wiem tylko jak by tu to kiedy podrzucił?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

jakoś mie dziś zebrało na inną nute , ta metalika chodzi mi po głowie od rana , przeglądam słuchając też metalu a tu  metalica . a słucham   -hetman - czarny chleb i czarna kawa  :D i go nie z kopiuje tu .  a ta metalica  ta chyba jakaś nastrojowa .

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Marecki2922 napisał:

To zapodaj te nagrania , tylko żeby nie było zaraz że świerszczykami się zajmujesz😀

z wiekiem "słuch się przytępia" na "świerszczyczyki" i ostatnie co zostaje to "trzy krzyżyki" (w "góglach" też można zanim i wzrok jeszcze,,,,, :P )
Dzisiaj przypomniało mi się takie nagranie a przy okazji prognoza pogody dla mojego regionu bo ma być dokładnie

a tak (do Jareckiego) każdy gatunek muzyki ma swoich mistrzów tak też i metalu czy ogólnie rocka wyszlo bardzo wiele kompozycji i obecnie poprzerabiane na to "bumbanie" tylko dlatego się wyróżniają z morza tej chały bo pomysł ....
czy muzyka to tylko pomysł? to chyba coś więcej.
Nie ważne w jakim gatunku muzyki coś powstało. Jeśli jest dobre to wcześniej czy później ktoś "podróbę" w innych gatunkach lepiej lub gorzej zrobi.

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v