Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Administrator ma 24h na dodanie fotki. :rolleyes:

Rozwiązanie ciekawe, ale czy ktoś to hamował silnik? Jeżeli nie, to nie piszcie, że ma mniej/więcej mocy.

Opublikowano

co do tej instalacji nie jestem za bardzo przekonany co ono właściwie daje moc czy o spalanie niższe a poza tym ciekawy stożek pewnie tez daje moc :rolleyes: a dzięki za foty bo pierwszy raz widzę taką konstrukcję :blink:

Opublikowano

ja o tym w top agrar czytalem dokladnie w 330 byl gaz z butli 11kg ale o ropie nie bylo mowy i poza tym DIESEL NA GAZ :rolleyes: w jakimś kabarecie to slyszalem

A co widzisz dziwnego w dieslu na gaz? Mój ojciec przerabiał samochody na gaz i parę diesli tez przerobił. Kiedyś z ciekawości się spytałem czy do C-360 by się dało to mówił ze nie ma pomysłu jakby to mogło wyglądać ale sam dodał ze wszystko jest możliwe. To było dobre parę lat temu i widocznie przez te parę lat ktoś znalazł na to patent.

Opublikowano

Ciagnik do pewnych obrotów pracuje na ON a potem przełacza sie na gaz(przy wysokich obrotach pracuje tylko na gazie)Facet twierdzi ,ze ma to we wszystkich swoich ciągnikach!

Można go spotkać na wystawie w Kościelcu pod Koninem (ostatnia niedziela czerwca)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Majorfarm
      Witam szukam kogoś ponieważ planuje przerobić swojego Kosika rozsiewacz kos aby wchodził big bag 500kg używamy tego kosa do wapna a znudziło się sypać wiadrem obrabiamy 40ha i nie opłaca mi się kupić rcw tak że proszę nie pisać aby kupić coś lepszego do nawozu mam rozsiewacz 800kg ale wapno granulowane nim nie idzie dlatego kos 
    • Przez Hubert21
      Witam Koledzy mam takie pytanie odnośnie świecy płomieniowej chciałbym  się dowiedziećjakiej wielkości jest mufka którą wspawóje się w kolektor i czy jest możliwość dokupienia samej takiej mufki bo chodzi mi o to że  mam aktualnie zdjęty kolektor ale nie chce narazie kupować świecy ale chciałbym już wspawać mufke na przyszłość żeby było już gotowe i żebym mógł założyć tylko świece
    • Przez jaco512
      Myślał ktoś nad tuningiem : turbo czy inne zabiegi żeby było z 60 km?
      może praktykował ktoś wyciszenie jej?
    • Przez tomiorliko
      Dostałem od znajomego nagrzewnicę wodną taką jak na zdjęciu (model Tenere II).
      Wiecie może w jaki sposób podłączyć to do C360?? Przyznam szczerze, że nie znam się na tym kompletnie. 

• Przez sidkoz
      Prosze o kontakt z tym Panem od ursusa C360 4x4

Program do doboru kół zębatych:
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/172422-program-do-doboru-z%C4%99batek-w-przystawkach-nap%C4%99dowych/
  • Dodaj nową pozycję...
v