Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jeśli jest podobny temat to proszę o zamknięcie ;)

Poszukuje dobrze wyposażonego sklepu w okolicach Wrocławia ,Legnicy ,może być nawet koło Leszna jak znacie takie sklepy to pisać miejscowość i nr. tel z góry dzięki :)

Opublikowano

Kiedyś robiłem zakupy w Żmigrodzie i wyszło bardzo drogo a wiec jak pojedziesz do nich to będziesz mile rozczarowany i weź sobie większe auto żeby ci się wszystkie części zmieściły hehehe

Opublikowano

Zakupów dokonywałem już dwa razy bezpośrednio w firmie Pronar. Dzwonisz tam do magazynu, rozmawiasz z kolesiem, który podaje Ci numery katalogowe części oraz ceny (jeśli ich nie posiadasz) i piszesz maila z zamówieniem albo piszesz maila bez dzwonienia na adres magazyn@pronar.pl i tam podajesz numery katalogowe części, które chcesz zakupić oraz swój adres. Przesyłka pobraniowa dociera do Ciebie w 24-48 godzin. Płacisz przy odbiorze za wszystko i problem masz z głowy. Ja byłem zadowolony z takiego rozwiązania. Swoją drogą jeśli w sklepie brakuje jakiejś części, to zazwyczaj oni zamawiają w ten sam sposób.

Opublikowano

Jest taki sklep w Lubartowie, ROLNEX. Posiadają całkiem zacne zaplecze jeśli chodzi o części do MTZ-ów,820,920,1221. Przyzwoite ceny.Poszukiwałem kiedyś wałka nietypowego do 82 wersji Duńskiej i oni mieli.Jestem z tej firmy bardzo zadowolony.Mają również sprzedaż wysyłkową ..................POLECAM.........

kontakt do nich

tel.0818555443

tel.0818555413

tel.0818542922