Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to było na żywo ale był dzisiaj wyklad belki chyba na TVP info ale nie jestem pewny na rózne tematy ekonomiczne i mimo ze chyba zamierzenie było inne to tylko utwierdza mnie w tym że suwerenność państw ma zniknąć bo to tylko przeszkadza Unii i tym co na tym zarabiają czyli bankom

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)
http://stopkopalni.pl.tl/ ta kopalnia odkrywkowa ma powstać na terenach rolniczych,gdzie średnia gospodarstwa jest naprawdę wysoka, uśmierci rolnictwo w promieniu 30km, ale co to dla naszej władzy, rolnik to tylko rolnik... Edytowane przez kamil123472
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj przez 6 godzin nad moją wsią krążył AWACS. Robił okręgi pomiędzy Warszawą a Radomiem na pułapie 10 000 metrów . Gdyby ktoś go zauważył to proszę napisać gdzie aktualnie operuje . [ Trochę nie na temat , ale nie chce zaśmiecać Forum nowymi tematami ] ps. To nie prima aprilis.

Edytowane przez dddddddddddddddddd
Opublikowano

Wiesz kolego nie poznał bym że to AWACS nawet jak bym się o niego potknął :P, nie mówiąc już o określeniu wysokości :D

, myślę że większość użytkowników, ma wiedzę na ten temat, na podobnym poziomie :D

Opublikowano

prawie codziennie widzę go w okolicy Lublina . Łatwo go rozpoznać właśnie po tym że lata po okręgu.

Coś mi się wydaje że jego bardziej interesuje szpiegowanie nas a nie jakiejs Ukrainy. A nasi politycy sami otworzyli lisowi drzwi do kurnika.

Opublikowano

Oj tu masz rację :)

Podobno myślenie nie boli ale czasami myśle ze niektórych rzeczy lepiej nie wiedzieć , nie myśleć o tym i żyć spokojnie orać tą ziemie i w d*pie mieć to co sie dzieje na świecie :wacko: