Skocz do zawartości

Jak mówią/mówili na Was w szkole?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na Mnie mówia "Ovca" lub "Ofca" ... koledzy to cały czas tak na mnie mówią:( ... ale w domu nie jest inaczej .... Jak Robie inaczej od Całej rodziny to mówią na mnie jestem Czarna Ovca w rodzinie :D .... a po zebraniach w sql tata do mnie mówi "Gnido" :rolleyes: :blink: :( pzdr 4 all :) aa no i Wesołych Swiąt .... Niech spirytus lekko buja...! Wesołego ALLELUJA....!

Opublikowano

Na mnie praktycznie od zawsze wszyscy mówią farmer. Nawet rodzice nieraz zapomną jak mam na imię :blink: . Na AF chciałem nieć taki nick ale był już zajęty :D . A KAT wziął się z grania w Quake III Arena :rolleyes:

Opublikowano

Ciekawy temat :blink:. W podstawówce nie miałem ksywki, wołali po prostu po imieniu Darek. W gimnazjum Daras. Potem w technikum Kulpi lub Kulpiusz. A teraz na studiach to każdy inaczej :rolleyes:: Daro, Dario, a najlepsze jest Franczesko :D.

Opublikowano

Na mnie od dawien dawna wołają Żaku. Ksywa ta pochodzi od nazwiska(tropche zmieniona)

Pozdrawiam Pronar15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Wesołych świąt For ALL

Opublikowano

heh,dobry temat...na mnie to od przedszkola wołali "Masik"(możecie się śmiać :( ) , wymyślił to mój kumpel a to dlatego że mam na imię Marcin, on miał Patryk i wymyślił że ja byda Masik a on Pasik,durne ksywki wiem, ale wymyślone były jak mieliśmy po niecałe 6 lat hehe :D :rolleyes: wiec co się dziwić, do teraz jeszcze niektórzy kumple na mnie tak wołajo, durna ta ksywka i nie lubię jej ale co zrobić jak juz się przyjęło... :) i chyba tak zostanie :( a wszystko przez mojego kumpla,podobno jemu nie chciało sie mówic pełnego imienia i wołał "Masik" zamiast Marcin,heh,jak już napisałem nie lubię tej ksywki i dlatego w nicku napisałem "Zetor5340",a dlatego Zetor bo lubię zetory, a 5340 dlatego że wujas mo takiego.heh i to na tyle. :blink:

Opublikowano

Na mnie w podstawówce i gimnazjum mówili Stary(bo byłem najstarszy w klasie z chłopaków-10.01), Stasiek(to miało być jakieś zdrobnienie od Stary :rolleyes: ), albo też Domino(od imienia-Dominik). A teraz w technikum nie mam żadnej ksywki i się cieszę :blink: :D

Ale w klasie w gimnazjum było kilka niezłych ksywek, np:Zażor bądź też Zażyganiec(od nazwiska) Czołgista, Czołg(od jednego numeru kolesia)do dziś wszyscy po nim jadą dzięki tej ksywce

Opublikowano

Na mnie mówia "Jasiek" bo mój starszy ma tak na imię, dużo przezwisk u mnie w klasie własnie pochodzi od imienia ojca :rolleyes: Czasem jeszcze mówią "farmer" ale to tak na śmieszno;)

Opublikowano
Na mnie praktycznie od zawsze wszyscy mówią farmer. Nawet rodzice nieraz zapomną jak mam na imię :D . Na AF chciałem nieć taki nick ale był już zajęty :blink: . A KAT wziął się z grania w Quake III Arena :(

hehe no to witaj w klubie. Na mnie w jednostce też mówią Farmer i nawet cały sprzęt tak mam podpisany.A w szkole wołają na mnie Sztafek bądź Wicia(od imienia :rolleyes: )

Opublikowano

ja tez nie mam zadnej ksywki i nie miałem jakos bali sie do mnie przyczepic... za to w klasie jedno słynne przezwisko jest znane na pół gminy "Sagan" kolesia który miał nieproporcjonalnie wielki łeb, ale koles kozaczy i wypije i przypali i swiruje, swój chłop:) było tez kilka typu PoMen, przychlast... ,cipek , psiuk (psiuczka), parchul, krurter, warchoł, kruter itp. wiele wiele innych :rolleyes:

Opublikowano

no ja mam ksywke taka jak nick na AF kelek :rolleyes: już sam nie pamietam jak długo mam ta ksywke :blink: w okolicy wszyscy wiedzą o kogo sie rozchodzi jak usłyszą kelek wiadomo ze o mnie sie rozchodzi