Sprawdź Pomocy! Slinik 5211 na AgroTesty.pl
Zetor 5211 1984-1987 Dane techniczne
Zetor 5211 1987-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez WojtekWawszczak
Witam. Mam prośbę. Może mi ktos dokładnie wytłumaczyć obsługę zetora 5211 chodzi mi gdzie znajduje bagnet do sprawdzania poziomu oleju w silniku, gdzie jest zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy, jakie ma hamulce, zapalanie świateł pozycyjnych, drogowych, mijania, kierunków, schemat skrzyni biegów
-
Przez Mateusz_320
Witam. Panowie mam problem w swoim zetorze. Założyłem niedawno wspomaganie orbitrol. Przy jeździe 25-30km ciągnik z maszyną na tyle goni tańczy po drodze. Dodam że os remontowana żadnych luzow nigdzie. Da się skasować gdzieś luz lub coś żeby nie gonił tańczył. Kolumna wyrzucona. Proszę o pomoc. Dodam ma oś miękka i ma 50 kg tylko obciążenia.
-
Przez marcinl43
witam, mam pewien problem. Przy włączaniu WOM słychać zgrzyt taki. można to zlikwidować? . Druga sprawa jak zatrzymać wałek bo naciskam sprzęgło i się nie zatrzymuje ? -
Przez NABUCH
Witam . Potrzebuję porady odnośnie kontroli wskaźnika temperatury w zetorze 5211. W ciągniku po krótkim czasie dochodzi do wzrostu temperatury do 120stC. Realnie temperatura jest niższa. Dodatkowo dla pewności wyjęty został termostat. Zwierałem przewód czujnika do masy i wskazówka idzie do 120 St czyli maks wskaźnika. Wygląda że zegar reaguje poprawnie. Na wsuwce od czujnika po przekręceniu kluczyka jest 5.4V . Czujnik pomierzyłem przy temperaturze ok 30 st i miał 230ohmów . Ktoś może podpowiedzieć czy taka wartość napięcia i rezystancji jest poprawna . Czujnik był niedawno wymieniany . Podejrzewam czujnik chociaż niedawno był zmieniony .
-

Rekomendowane odpowiedzi
DF Agrotron 120mk3 podniesienie mocy ale jak?
Zetor 5211 - nodet pneumasem 2