-
Podobna zawartość
-
Przez arsz63
Witam. Mam problem z ładowaczem cyklop A mianowicie nie opuszcza łap.podporowych , podnosić podnosi A opuścić nie chce nie ma w ogóle cisnienia w wężach przy opuszczeniu, po odkreceniu przewodów opadną , podnosić podnosi je ładnie w czym może tkwić problem ?
-
Przez GrzegorzMiketa
Witam. Czy ktoś wymienial uszczelniacze przegubu głównego w Cyklopie? Tam jest 5 gumowych oringow. Problem w tym, jak się do tego dobrać. Po odkręcaniu 4 przewodów i zdjęciu segera, poszło do góry 2 cm i koniec, a musi wyjść całe... jakieś porady?
-
Przez kania87
Witam. Koledzy posiadam przy mtz 82 tur firmy metal fach z rozdzielaczem jak na zdjeciu sterowawanym trzema dzwigienkami na linkach. Czy w jakis sposob mozna to przerobic na joystic? Czy jest jakas mozliwosc uszczelnienia rozdzielacza w miejscu zaznaczonym strzalka, olej wyplywa z dziurki?
-
Przez Shogun
Witam. Zamierzam założyć jojstik na linkę z jednym przyciskiem do mojego ładowacza. Temat niby prosty ale zauważyłem że są dwa typy, na kulki oraz na widełki.
Który lepszy, a może bez znaczenia? Wszystkie wyglądają praktycznie jednakowo, czy są lepsze jakościowo i gorsze, czy brać najtańszy?
-