-
Podobna zawartość
-
Przez lordrolnik
witam mam następujący problem podczas dobijania beli komora się trochę uchyla i tu pytanie czy po zamknięciu klapy z tyłu ciśnienie musi zejść do zera czy trochę trzymać prosze o szybką odpowiedz.
-
Przez coolman111
Jak w temacie . Jeśli zalegają Wam jakieś siłowniki klapy bagażnika, które już nie trzymały klapy w Waszym samochodzie to chętnie je przygarnę. Siłowniki chcę zamontować w kabinie C 360, szyba nie jest duża więc nawet stare siłowniki utrzymają ją. Najlepsze byłyby od Poloneza bo te były najmocniejsze i nawet stare wysłużone bez problemu dadzą radę. Jeśli są to inne to nie mogą być dłuższe niż 30cm w stanie złożonym i 42cm rozłożone. Mniejsze jak najbardziej mogą być. Najlepiej jakby było to w Kujawsko-pomorskim to sprzedawca nie musiałby się trudzić z wysyłką- mogę podjechać.
Info proszę kierować na PW lub maila: coolman111@wp.pl
Data wystawienia: 19.04.2015
-
Przez MalopolskaAgrovision
Witam, czy ktoś z użytkujących ten ciągnik również zmienial w nim juz turbo,kolektor,haki, ma problemy z EGR, i z spadającymi belkami z tylnej ośki oraz czy miał problem z wiskozą ?? czy to tylko ten egzemplarz taki jest, dodam że ciągnik z 2010-11 i bedzie mial juz z 5tyś godzin

Rekomendowane odpowiedzi
Fadroma Ł200 okładziny szczęk hamulcowych
Pronar 82sa + Sipma z279 Farma II