Klimatyzacja Ford / New holland 8240
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzeslaw1
Witam. Posiadam fendta 311 92r. Mam problem z rewersem. Wyświetla mi błąd strzałkami 4 mrygnięcia przerwa 7 mrygnięć. A czasami obie strzałki święca ciągle wraz z przednim napędem. Wszystko to dzieje się na zimnym silniku. Po rozgrzaniu wszystkie problemy giną. Zwracam się z prośbą o pomoc. Może jakaś książka serwisowa. Podrawiam.
-
Przez Matik7171x
Witam. Mam problem a mianowicie w moim ciągniku Renault Ares świeci się tak delikatnie kontrolka od alternatora. Nie działa EHR. Czego to może być przyczyna?
-
Przez Scappy
Witam. Po założeniu nowego cylindra,tloka z pierścieniami,korbowodu oraz głowicy jest bardzo niskie ciśnienie w układzie. Jest zbyt niskie aby przyczepa zaczęła hamować. Co może być nie tak ? -
Przez przemek4534
Witam wszystkich, nie dawno kupiłem forda 7840 sle, z 93 r, jako uszkodzony, niestety nie działają biegi nieparzyste, wyskakuje błąd E13, a podczas kalibracji skrzyni na zającu działa kalibracja co prawda dochodzi do 234, natomiast na żółwiu dochodzi do 300 jednostek i wyskakuje U 30, przy ponownej próbie nie można skalibrować ponieważ pokazuje się błąd U 26, skrzynia 2E22B, jeśli wie ktoś jak można to rozwiązać, proszę o porady.
-
Przez Quadro
Cześć,odrazu na wejściu pisze że jestem nowy i proszę o przeniesienie jeśli wybrałem zły dział.
Mam pytanie,jaka kupić najlepiej piaskarke do 1000 zł nową bądź używana,zależy mi na tym żeby była kabinowa,potrzebuje ją głównie do czyszczenia zacisków hamulcowych,ciekawią mnie te chińskie 220l ale z tego co czytałem to są straszne badziewia ale może na same zaciski dobrze się spisze?
Sprężarka dopiero będę kupować jak już wybiorę piaskarke,pozdrawiam !
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ford 7810
New Holland T5.105