Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Cześć. Czy jest ktoś chętny pomóc mi i powiedzieć od czego jest kontrolka zaznaczona w kółku? Świeci mi czasami na czerwono.

post-53611-0-88626600-1502389918_thumb.png

post-53611-0-33164900-1502389963_thumb.png

Edytowane przez pawel2404
Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał jest to kontrolka zanieczyszczenia filtra powietrza. Jeśli nie świeci w sposób ciągły to może czujnik nie działa poprawnie albo jakieś zwarcie jest. Tak czy inaczej sprawdź filtr i oczywiście go przedmuchaj powietrzem. Jeśli mocno zarośnięty to nie zaszkodzi kupić nowy wewnętrzny i zewnętrzny.

Na foto pali Ci się kontrolka braku ciśnienia w skrzyni biegów i to może być większy problem niż z filtrem.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MAti21
      Witam poszukuję elektrozaworu, cewki od załączania przedniego napędu do case 844, według katalogu pasującą od modeli 856, 956, 1056, czy ktoś może ma dostęp do takich części lub posiadałby na na sprzedaż to byłbym bardzo wdzięczny za kontakt. Załączam zdjęcia jak to u mnie wygląda,

• Przez sep68
      witam! zakładam ten temat ponieważ szukam tej informacji po całym dziale i nie mogę znależć wskazówki.
      proszę bardziej zorientowanych w temacie użytkowników o pomoc może ktoś miał podobny problem...
      chodzi mianowicie o olej w moim ciągniku,który ma skrzynię z rewersem,spuściłem olej bo było poniżej stanu i zanieczyszczony,ale nie wiem co zalać w zamian typowo przekładniowy czy przekładniowo-hydrauliczny?
      będę wdzięczny za info pozdrawiam!
  • Dodaj nową pozycję...
v