Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Rewers działa mi "normalnie" jednak pojawiły się błędy 0.1.6.3,  0.1.6.4 i zamiast tych zielonych strzałek "przód", "tył" mam strzałki zastępcze na wyświetlaczu. Innych błędów brak.

Nie znalazłem żadnego tematu na forum z tym związanego.

Czy możliwe jest że przepaliły się obie żarówki? A może są tam LEDy?

Zegary mam wyjęte. Ktoś wie które piny odpowiadają za obie kontrolki?

Co jeszcze sprawdzić? Są do tych kontrolek jakieś czujniki?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez farmer8244
      Farmerek ciężko mi pali przy ujemnej temperaturze.
    • Przez katopo
      W moim cx 95 mam problem z opóźnionym działaniem rewersu po zmianie kierunku jazdy do tyłu. Do przodu reaguje od razu w ciągu niecałej sekundy a przede zmianie do tyłu trzeba czekać do pięciu sekund. Poza tym nic innego niepokojącego się nie dzieje. Dodam że cewka elektrozaworu od wstecznego była sprawdzona i jest ok 
    • Przez rafal2132
      Witam, mam pytanie ,czy można sprawdzić po numerze panewki jaki jest wymiar panewki ? Nominalny czy 1 szlif wału korbowego. 
      Numer panewki na zdjęciu.

• Przez adam268
      Witam, interesuje mnie ciągnik Fendt 312 lub 512. Prosiłbym o podanie rzeczy na które warto zwrócić uwagę przy zakupie
    • Przez miron_ol
      Witam, szukam JD jak w temacie znalazłem interesujący mnie egzemplarz z tym że ma rewers elektryczny przy kierownicy. Proszę o opinie czy nie ma z tym problemu czy lepiej szukać standardowego hydraulicznego przy biegach. Dziękuję za odpowiedzi. 
  • Dodaj nową pozycję...
v