Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy ją rozwinąć i po problemie. Po jakim czasie od owinięcia zaczynacie skarmiać ? Wyczytałem gdzieś że min 3tyg ale ubiegłoroczna mi się właśnie skończyła a nowe mają dopiero nie całe 2tyg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Dominikfm3
      robie kiszonke z 7 ha. górne 10cm (pryzmy) jest dobre a następne 10 się psuje! co robie żle?
    • Przez Przemoooo
      Siema nie wiem czy był temat o tej rasie ale nie znalazłem proszę o odpowiedzi i opinie o tej rasie jakieś zdjęcia itp pozdrawiam.
    • Przez damianoooo
      Witam Planuję zakup przyczepy mianowicie Mengele lub krone titan. Mam pytanie odnośnie która z przyczep jest lepszym wyborem dodam, że oprócz sianokiszonki woziła będzie jeszcze kukurydzę łąk mam około 18 ha. Mam pytanie również na temat rozdawania paszy z pryzmy mam wycinak szczękowy lecz aktualny budynek nie pozwala na wóz paszowy. Jak to jest z rozdawaniem jej ręcznie z wyciętej kostki słyszałem, że lepiej niż z bel ?
    • Przez donweter1989
      No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
      Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
    • Przez mateo30
      Witam serdecznie,za jakiś czas przechodzę na bydło opasowe tj. byki na początek z 40sztuk i stopniowo zwiększać do 60 sztuk bo na tyle tylko pozwala areał  i chciałbym od was sie dowiedzieć skąd brać byczki tak w wadze 70-90kg za rozsądne ceny oraz chciałbym sie dowiedzieć czy np dla byczków 100kg jak i 400+ taka sama śruta ? Oraz jakie wy stosujecie śrute jakie proporcje ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v