Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już nie mogę słuchać o tym, że jej niemogą zabić tylko muszą ją złapać B) (życzę powodzenia) B) . Wzieli bo strzelili i po kłopocie. Jeszcze zaatakuje człowieka i co?? prezydent da przemówienie że ją złapią i na tym sie skończy. Wkurzające już to jest. Sorry że tak pisze ale nawet mnie to wkurza B). niech sie tym wojsko zajmie albo niech zjednoczą te siły. POZDRAWIAM.

Opublikowano

Już sam niewiem co mówić bo jeden mówi tak a drugi inaczej. Po części zgadzan się z przedmówcą,ale to już się zaczyna robić wkurzające. Jeżeli ta puma była chodowana przez człowieka ta i tak długo nie pożyje B)

Opublikowano

ogladalam tv, czytalam gazety o tej pumie i z tego co widze to zaczynaja juz bajki opowiadac. Ostatnio w tv byl program o tej niby pumie ze wlazla do chlewni zagryzla 20 swiniakow i poszla. A ten niby farmer wyciagnol te swiniaki na gnojownik i w ciagu 4 dni te swiniaki zniknely bo ta niby PUMA co dzien zabierala 5 swiniakow i wynosila ale zadnego sladu po tej pumie nie bylo.

Narazie nikt tej PUMY niewidzial tylko jakies pokazuja filmiki i glosza bzdury.

Moze i gdzies byla ta PUMA ale ja zlapali i narazie tego nie mowia,tylko robia z niej morderce a jak juz ja tak rozglosza na caly swiat to potem wyskocza ze ta PUME zlapali i jest w ZOO.

A oczywiscie MADRY polak bedzie pakowal cala rodzinke i beda jechac do ZOO zeby zobaczyc ta slynna PUME.

Opublikowano
to trzeb zachować szczególną ostrożnosć B) :) jak bym wiedział ze to sie pojawi w mojej okolicy to bym nigdzie nie wychodził tlyko autem jezdził B) B) a ktoś juz próbował jakąś nagonke na ta pume zrobic?? wojsko czy coś w tym stylu?

Ja bym nawet C-360 nie wyjechał mnimu MTZ 80 :) Jak bym miał JCB to bym ścigał hama :D:D .

Nie no a na poważnie to syf w kraju sie robi na calego

Opublikowano

Słuchajcie, ona co rano do mnie na mleczko przychodzi, całkiem miły kotecek. :D :D

A tak na poważnie, to mam to gdzieś, po mojemu to ta puma z Głubczyc już dawno jest w Czechach, a te pozostałe to zwykłe delirium kredens i ludzka psychoza.

Pewnie teraz ludzie będą wszędzie widzieć osoby chore na świńską grypę. Puma już nie modna. :D Ja jestem świeżo po przeziębieniu i dobrze, że nikt mnie nie wziął za nosiciela H1N1. :D

Opublikowano
czlowieku ale co maja lapac jak tego nie ma!! A ta niby puma wszystko je tylko nie ludzi.

Jak nie ma jak jest i kitu mi nie wciśniesz, dzisiaj przęglądałem gazete i było jak turyści widzieli pume w okolicach Tucholi (blisko mnie ;) ) Zrobili fote. Jednak puma jest

Gość bimladentoja
Opublikowano

Jak wciągnie jakąś świnie to grypy dostanie i zdechnie,ale bestia cwana jak media o grypie świnskiej zaczeły trąbić to się wieprzowinki puma nie tyka,gazety czyta, telewizję ogląda czy co?

Opublikowano

Ja słyszałem że tych Pum było 6 uciekły z Czech podobno i 2 zostały złapane jedną coś zagryzło albo zdechła i została podjedzona przez coś, i jeszcze 3 pumy są podobno na wolności. Czy ktoś też o tym słyszał może ???? Czy to prawda????

Opublikowano

Napewno jest ich wiecej niż 1, bo jedni widziali czarna, drudzy jakas w zółte paski, no a ten link co podalem wydaje sie być wiarygodny, jeszcze kupiłem dzisiaj gazete i jest troche wiecej o tym...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v