Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Diabel1
      Witam mam problem ze sprzęgłem w moim maseyu. Jak się olej zrobi ciepły sprzęgło zaczyna nierówno brać to znaczy na wolnych obrotach robi się problem z ruszeniem. Zdarza się że pedał sorzęgła zwolnisz a ciągnik nadal stoi.Słabnie taż wspomaganie. Myślałem że to pompa,wymieniłem pompe, filtry , olej , i było troszke lepiej przez dwa dni i sytuacia wróciła.prosze o jakieś rady , wskazówki co robić.
    • Przez RybbA1999
      Witam mam problem z wyjecie walka wom w mf 3080 rokrecitwm go z tyłu i przodu jednak nie mogę go wyjac wie ktoś może jak to zrobić i drugie pytanie czy na tym koszu sprzęgłowym powinien byc taki luz ? Walek wychodzi tylko centymetr do tyłu 
      20250825_192311.mp4  
      20250825_192436.mp4    

• Przez ziolek1996
      Czy ktoś z was posiada lub niedawno zakupił instrukcje z naprawami i obsługą MF3xxx? i czy są tam przydatne rzeczy?

taka jak w linku
      https://allegro.pl/oferta/instrukcja-napraw-massey-ferguson-3050-3070-3060-9937756038?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

• Przez LeszekJędrzejczak
      Witam. Mam problem z wom. Po załączeniu na ciepłym oleju wałek startuje ale po chwili zaczyna migac cisnienie skrzyni. Nastepnie walek sie rozlaczy i miga kontrolka od wałka. Sprawdzone cisnienie na porcie jest slabe wiec stwierdzam ze problem jest na koszu. Moje pytanie brzmi: Jak dobrac sie do kosza? czy trzeba rozpoławiac ciagnik? czy moze uda sie to zrobic od tyłu? no i czy sa jakies niespodzianki typu ze cos trzeba skrecic zeby podczas demontazu sie nie posypało. 
      Ciagnik to MF 3070 z 1987r,  
    • Przez danio0207
      Cześć
      Posiadam fergusona 3610 problem pojawił się podczas zmiany zakresów żółw/zając. Po demontażu bocznej pokrywy pod schodkami okazało się, że widełki popękały. Do wymiany trzeba rozjechać traktorem czy bez tego da sie jakoś to wyciągnąć ?

• Dodaj nową pozycję...
v