wymiana sprzęgła blokady mechanizmu róznicowego
-
Podobna zawartość
-
Przez kadman
tak jak w temacie czy ktoś z was miał taki problem jak to naprawić i jaki olej wlać z góry dzięki
-
Przez marioc14
Witam niedawno kupilem i mam takie pytanie czy szum w tylnym moscie i nagrzewanie sie go jest normalne ?
-
Przez slawuch
Witam! Niedawno zakupiłem Massey 3060 z 91 roku maszyna wizualnie ok lecz gdy włączę przedni napęd to coś puka w tylnym moście i zauważyłem także iż przednie koła nie ciagna jak powinny a mianowicie kiedy maja opór to sie przestaja krecic ale jak maja lżej to widac jak by ciagły Czy cos tam w moście sie slizga czy przeskakuje.Prosze o wasze spostrzeżenia i ewentualne rady
-
Przez wel
Witam! Mam duży problem z Mf3060. często luzują mi się śruby , które trzymają przednie koła.Mam zamontowanego tura metal-fach który waży dość dużo jednak staram się jeździć nim jak najmniej a i tak raz odpadło mi koło wymieniłem wtedy uszczelniacz i śruby trzymające koło. wziąłem je nawet na klej i to nie pomogło,znów się poluzowały. Poradźcie co może być nie tak ? pozdrawiam i czekam to ważne
-
Przez JANCZAK1176
Witam fachowców trafił się MF3080 wujowi z zjechanymi frezami po rozebrani Mam dylemat co zrobić . Myślałem dać do napawania ale czy to wytrzyma .Ponoć odcinają od wałka frezy i wyciskając potem spawając .Dokładnie nie wiem co lepsze pytam się WAS co lepsze .Wie ktoś czy w Łódzkim województwie coś takiego robiom
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brak tylnego napędu Zetor 6341
Ursus C-360