-
Podobna zawartość
-
Przez paweleksprint83
Witam mam taki problem że kombajn tx66 będąc na biegu i jednocześnie na neutralu na hydrostacie powoli jedzie co jest problemowe na przykład przy zmianie biegu. Proszę o informację gdzie ręce wsadzić.Dziękuję Paweł
-
Przez malopolanin64
Witam mam problem w kombajnie Case Ct5080 a to praktycznie blixniak popularniejszego New holland tx 68 otóż na joystiku od jazdy nie ma luzu, kombajn ciągle chce jechać bardzo powolutku ale ciągnie, a to praktycznie uniemożliwia zmienianie biegów oraz utrudnia w znaczacym stopiu obsluge, zanaczam że nie ma tutaj linek sterujących tylko jakies elektryczne ustrojstwo. Czy ma ktoś na to pomysł bo miałem przez chwuile tx65 i w nim było to samiutko ale został z tym sprzedany.
-
Przez V12
Witam
Na co zwrócić uwagę przy tym silniku , 2704E
co prawda nie jest on w NH ale w NH było ich najwięcej dlatego szukam opinie jak on wypada w porównaniu do perkinsa z pompa stojącą
Słyszałem o ciagłych wyciekach i urywającej korbie
Może lepiej jednak szukać z perkinsem ??
-
Przez Piotr2021
Witam zakupiłem ostatnio kombajn New Holland 1530 i parę rzeczy pasuje przy nim zrobić przed sezonem, i takie pytanie poratuje ktoś katalogiem części i instrukcją obsługi do niego?
-
Przez jaco512
Posiadam świeżo sprowadzony ze Szwecji NH 1530(71r. silnik ford 6cyl.) Będzie to pierwszy kombajn w gospodarstwie i proszę o pomoc w opanowaniu jego obsługi.Wszelkie dźwignie, przełączniki,kontrolki ?Jakie oleje(silnik, hydraulika), filtry?
Jaki akumulator powinien być założony?Na co zwrócić uwagę w przygotowaniu do sezonu?
-