Skocz do zawartości

Jaki najmocniejszy ciągnik prowadziliście??

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

DF Agrosun 120... ubogo.. :D

Opublikowano

Fendt 939 Vario na Fendt feld tage w Niemczech, a tak to ogólnie śmigam 933, 936, 818, 209F

franek mi sie wydaje że Ty sprzedawca firanek <_<

oj kłamiesz coś widze przyznaj sie nie zaszpanowałeś, jakbyś napisał kiroviec to tak :P

Opublikowano

franek mi sie wydaje że Ty sprzedawca firanek :D

oj kłamiesz coś widze przyznaj sie nie zaszpanowałeś, jakbyś napisał kiroviec to tak :lol:

Gregorius jak nie chcesz to nie musisz wierzyć. To że Ty jeździsz jakimś syfem to nie znaczy że ja nie jeżdżę lepszym sprzętem. 936 jechałem nawet w wersji black beauty. A było to w Firmie sprzedającej ciągniki bezpośrednio z fabryki fendta. Znajduje się ona zaraz na przeciw Fabryki w Marktoberfie, dokładniej na przeciw Fendt Forum. Jeszcze nawet w Polsce nie myśleliście o Fendtcie 200 Vario, a już nim jeździłem w wersji 211F u mojego szefa sadownika w niemczech bo miał go do testów przed światową premierą. 939 widziałem w tym samym miejscu jeszcze przed premierą, a było to na koniec czerwca tego roku.

Opublikowano

Dlaczego sądzisz, że Kumurun to syf? Jestem pewny, że w polu te 3cylinderki nie miały by szans z jej mocnym konkurentem rodem z Białorusi. I poproszę o jakieś fotki, filmy tych Fendtów, bo w takie pisanie wielu Ci nie uwierzy. Ja też mogę napisać, że jeździłem prototypowym Ursusem 997, i co?

Opublikowano

kolego zważaj na słownictwo, ja nie jeżdżę "syfem" jak Ty to nazwałeś, jeżdżę tym na co mnie stać, a fendt jest przereklamowany :D

w sumie przepraszam. jestem jak najbardziej za tymi waszymi cieknącymi cudami techniki. A jakby fendt był przereklamowany to nikt by go nie kupował.

Dlaczego sądzisz, że Kumurun to syf? Jestem pewny, że w polu te 3cylinderki nie miały by szans z jej mocnym konkurentem rodem z Białorusi. I poproszę o jakieś fotki, filmy tych Fendtów, bo w takie pisanie wielu Ci nie uwierzy. Ja też mogę napisać, że jeździłem prototypowym Ursusem 997, i co?

Nie chce mi się pisać już na ten temat. Dla mnie to i tak Fendt jest najlepszy. Mamy 309Ci 2001r. 312 97r. Dwie 818 Vario 2006r i jeszcze 612 z 1990roku. Mieliśmy kiedyś jeszcze 309 z 93 roku ale sprzedaliśmy tak samo jak MF255, Zetora 5245, C360, MTZ82, a i ZTS 12245

Opublikowano

:D;):)

Ja miałem gorsze początki bo wszystko było po angielsku

wchodzisz w dana kategorie w galeri czyli FENDT

u góry est dodaj grafike

potem mamy tytuł no to FENDT 309 Ci na przykład

Opis możesz dać jakas minke tylko i będzie ok

No i wybierz plik

tylko nei za dużo ważyc moze zdjęcie ale teraz to chyba samo wymair i wage dopasowuje. Banalne

Opublikowano

ja jak robiłem u przywaciaża w 2010 to miałem okazje posmigac JD 320km i 220 (symbolów nie pamiętam) valtra T190 no i poczciwe 1614 tez dosiadłem, nie wiem czy hardi alpha 4000 też mozna zaliczyc do tego, bo ma silnik deutza 220km to smigałem w opryskach cały sezon :)

a u siebie to E 516b 220km no i reszta znana Finnka, 1224, 7211 :P

Opublikowano (edytowane)

Największy ciągnik jaki prowadziłem to John Deere 3140 coś koło 105km, a potem Proxima 85. Ma co dzień Zetor 5340, Mf255, C-330M.

Edytowane przez tiger3952

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v