Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem a konkretnie po wymianie przyłącza do domu przez panów z ZE wszystko wydawało mi się, że działa dobrze aż do dziś. Wszystkie sprzęty w domu działają normalnie ale chciałem dziś zrobić śrutę i lipa. W domy mam przełącznik obrotów prawo/lewo. Ustawiam jak zawsze a tu silnik buczy. Wziąłem wajchę od obrotów w przeciwległe położenie a tu silnik działa normalnie. Dziwi mnie tylko to, że w w domu pompa do wody też jest na tak zwaną "siłę" i ta działa normalnie. Możliwe, żeby coś tam pozamieniali?

Opublikowano

najprościej to zamień sobie fazy we wtyczce od tego silnika (zamień miejscami 2 kabelki np. czarny z brązowym) i włącz tak jak zawsze. jeśli działa to awaria taka jak kolega wyżej pisał

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez hhhhhhhhhh
      Witam wszystkich 
      Chce pomalować pomieszczenia w domu i dach chlorokauczukiem
      Jaki agregat do tych prac w miarę niskiej cenie?
    • Przez k1rum
      Dobry wieczór, polecacie jakieś dobre lampy ledowe przednie do bizona w rozsądnych pieniądzach?
    • Przez ŻakowskiSławomir
      Witam, znalazłem tylko jeden podobny temat więc zakładam nowy,poszukuję sprawdzonych modeli świateł roboczych led. Do ciągnika typu c330 czy też do sprzętu powyżej 180km. Sprzęty pracują bardzo dużo w nocy więc dobre oświetlenie mile widziane. Może ma ktoś jakieś sprawdzone rozwiązania? Coś z górnej półki czy tanie chińczyki? mile widziane zdjęcia. pozdrawiam
    • Przez Grzes5
      Potrzebuje schemat podłączenia elektrycznego myjki od dojarki przewodowej Westfalia Westfalia Circomat Autotherm
    • Przez marcin66764994
      Witam, ma ktoś z was jakąś sprawdzona spawarkę migomat do gospodarstwa? chodzi o pospawanie części do maszyn jakiegoś ogrodzenia itp. Znalazłem taką, ktoś może doradzić czy da rade? 
      https://spawalnicze24.pl/products/spawarka-migomat-spartus-easy-mig-210-s-synergia-z-uchwytem
  • Dodaj nową pozycję...
v