Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pawel teraz to pojechales...

Ta na pierwszej randce od razu musi byc sex?

Wiesz chodzi o to,ze sa jeszcze jednak przyzwoici,ktorzy pierw chca poznac dziewczyne a pozniej dopiero bzykac..
Czyli wlasnie fruwa i nie bzyka...

Wszystko powinno byc stopniowo a nie zaczynac znajomosc od pokazywania sie od razu nago..

Marnowanie czasu jest wowczas gdy facet nie potrafi zwyczajnie powiedziec konkretnie,tylko jest puste gadanie...

Edytowane przez Ansja
Opublikowano

On i tak tego nie zrozumie, u niego wszystko sprowadza się jedynie do sexu. Zapomniałaś, że on zna tylko jeden typ kobiet i w ten sposób patrzy na resztę, to też wydaje mu się, że taki facet stracił jej czas... Masakra  :wacko: 

Opublikowano

On i tak tego nie zrozumie, u niego wszystko sprowadza się jedynie do sexu. Zapomniałaś, że on zna tylko jeden typ kobiet i w ten sposób patrzy na resztę, to też wydaje mu się, że taki facet stracił jej czas... Masakra  :wacko:

Cwaniakujesz a sam klepiesz jak baba, przeczytaj wcześniejszy post Ansji - napisała - szukają przygód...., fruwają a nie bzykają.... Czyli jak to interpretować?  Wiem że jesteś ułomny ale żeby aż tak..... 

Opublikowano

To Ty przeczytaj je kolejny post ;)

Jak ktoś chce na przygodę  to po co cackać się z jakimś głupim kinem? Ja tu widzę, że Ania z was niezłą beke toczy, a Ty i tak swoje :lol:

Opublikowano

Strasznie wyolbrzymiacie w tym temacie niektore sprawy...
Zaden z was nie potrafi napisac konkretnie co cenicie u kobiet,jakie macie konkretne wymagania,co wam sie w nas podoba najbardziej...
Jest przechwalanie ktory wiecej zrobil podbojow...

Gdyby to jakis psycholog przeczytal to mysle,ze padlo by okreslenie brak rownowagi emocjonalnej i stabilizacji uczuc..

Opublikowano

Nasuwa mi się  dziś tylko jedna myśl i morał z tego tematu.

Z idiotami nie warto zaczynać dyskusji, bo sprowadzą cię do własnego poziomu.

Sami prowokujecie z perfidną ciekawością i nakręcacie wątek od początku tematu i nagle znaleźliście sobie ofiarę do oceniania, choć sami potwierdzacie, że jak byliście młodzi to i owo doświadczyliście.

"A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego."
Opublikowano (edytowane)

Bez urazy, ale przeczytajcie jeszcze raz pierwszą stronę, fakt że autor nie zabłysnął swoim anonsem, szczególnie w takim miejscu jak forum rolnicze ;) , ale później to wszyscy mieli z niego jedynie polewkę, więc nie dziwota, że się więcej nie odezwał i dyskusja potoczyła się jak się potoczyła. Cóż Ywa, na tym polega dyskusja, że ludzie mają różne zdania i próbują ich bronić ;). Dla mnie akurat dyskusja mimo wszystko była nawet ciekawa i owocna, choć owszem prowokująca, dosadna i być może bulwersująca . Przynajmniej nie ma nudy ;)

Strasznie wyolbrzymiacie w tym temacie niektore sprawy...
Zaden z was nie potrafi napisac konkretnie co cenicie u kobiet,jakie macie konkretne wymagania,co wam sie w nas podoba najbardziej...
Jest przechwalanie ktory wiecej zrobil podbojow...

Gdyby to jakis psycholog przeczytal to mysle,ze padlo by okreslenie brak rownowagi emocjonalnej i stabilizacji uczuc..

A no widzisz, w większości przypadków nie trzeba pisać konkretnie co się ceni u kobiet, kim się jest, bo to wszystko można wyczytać z tego co i jak dany osobnik pisze... Przecież już sama wyciągnęłaś wnioski. Bardzo łatwo ocenić tu paru piszących czego głównie oczekują od kobiet, co ich kręci itd. nie trzeba tego pisać w prost, ba wtedy najczęściej bajerują ;)

Edytowane przez grego
Opublikowano

Sorry,pisanie,że u kobiet,czy u mężczyzn najważniejszy jest charakter to jedna wielka brednia. Tutaj na AF można lubić kogoś za charakter. I to jaki kto jest i sfera fizyczna musi współgrać ze sobą i koniec. Nie wyobrażam sobie bycia z kimś dla mnie nieatrakcyjnym w moich oczach.
Ywa-świetne podsumowanie:) pozamiatane:)

Opublikowano (edytowane)

Wiemy, wiemy ;)

Także Ania, jak nie masz pokaźnych cycków i nie idziesz do łóżka na pierwszej randce to nie masz czego tu szukać :P. No już teraz wiesz dlaczego w pierwszej wiadomości faceci chcą zdjęcie twojej c...i . Charakter się jakoś urobi :lol:

Edytowane przez grego
Opublikowano

Atrakcyjnosc fizyczna zawsze jest w pierwszej kolejnosci zauwazana Pozniej pojawia sie zaglebienie poznawania charakteru,,,Tez raczej chcialabym aby moj facet nie byl łysy,niski i w wieku 60lat <_<

Wiemy, wiemy ;)

Także Ania, jak nie masz pokaźnych cycków i nie idziesz do łóżka na pierwszej randce to nie masz czego tu szukać :P. No już teraz wiesz dlaczego w pierwszej wiadomości faceci chcą zdjęcie twojej c...i . Charakter się jakoś urobi :lol:

Trzeba zaczac od tego,ze na tym forum ani na innych forach nie szukam nikogo. Mam dosc wysoka samoocene o sobie i wiem czego chce,jakie mam oczekiwania.

Przyznam,ze sa tez tu powazni mezczyzni z ktorymi mam bardzo dobry kontakt i mozna fajnie porozmawiac z kultura,Nawiazac bez podtekstow poznanie sie.

A ten post swiadczy jak nisko chlopaki sie cenia....   A moj biust jest mały,jezeli komus sie nie podoba to niech sie nie gapi...

Opublikowano

mam apel dla tych którzy nie szukają żony by zostawili ten dział w spokoju. Naprawdę żal czytać niektóre "mądrości". Mam tylko nadzieję ,że w realu niektórzy bardziej się hamują

Opublikowano

Trzeba zaczac od tego,ze na tym forum ani na innych forach nie szukam nikogo. Mam dosc wysoka samoocene o sobie i wiem czego chce,jakie mam oczekiwania.

Przyznam,ze sa tez tu powazni mezczyzni z ktorymi mam bardzo dobry kontakt i mozna fajnie porozmawiac z kultura,Nawiazac bez podtekstow poznanie sie.

A ten post swiadczy jak nisko chlopaki sie cenia....   A moj biust jest mały,jezeli komus sie nie podoba to niech sie nie gapi...

i tu masz racje kolezaneczko sa różne typy ludzi jak widze co tu wypisuja koledzy którzy zatrzymali sie na poziomie neandertalczyka ze dla nich liczy sie tylko zaspokajanie instyktow pierwotnych czy ze nie bd z nie atrakcyjna kobieta to mnie smiech bierze czyli co panowie jak wam sie kobieta ze starzeje to co rozwod i szukanie laski ktora moglaby byc wasza córka i co kilka lat to samo pamietajcie ze jak znajdziecie jakas ladna pusta pindzie z tona tapety albo obudzicie sie rano w szoku budzac sie kolo 60tki albo bd sie meczyc z pustakiem cale zycie

Opublikowano (edytowane)

Po co być z kimś,kto na starcie Ci się nie podoba? Śmieszni jesteście:) partnerka pyta Cię-kochanie-podobam Ci się? A Ty co jej powiesz-nie,ale za to masz świetny charakter? Tak jak już pisałem-i wygląd i akceptacja tego,jaka partwrka jest to podstawa i skończcie sprzedawać tanie teksty na podryw,że charakter tylko i wyłącznie charakter się liczy bo to jeden wielki pic szukających kogoś na siłę!

Edytowane przez yahooo777
Opublikowano (edytowane)

liczy sie tylko zaspokajanie instyktow pierwotnych czy ze nie bd z nie atrakcyjna kobieta to mnie smiech bierze czyli co panowie jak wam sie kobieta ze starzeje to co rozwod i szukanie laski ktora moglaby byc wasza córka i co kilka lat to samo pamietajcie ze jak znajdziecie jakas ladna pusta pindzie z tona tapety albo obudzicie sie rano w szoku budzac sie kolo 60tki albo bd sie meczyc z pustakiem cale zycie

Widzę, że wielu tak tu skończy, zresztą nie oni pierwsi ;). No właśnie kolego yahooo777 co zrobisz jak Ci się kobieta roztyje, zestarzeje? Bo pzreciez nie wyobrażasz sobie byc z kimś kto nie jest dla Ciebie atrakcyjny fizycznie?

Edytowane przez grego
Opublikowano (edytowane)

Ja piszę o starcie,o początku związku a nie o przyszłości. Jeżeli wyrywacie coś z kontekstu tylko a nie czytacie ze zrozumieniem to trudno. To z Wami chyba jest coś nie tak-uroda nie może iść w parze z inteligencją?:)

Edytowane przez yahooo777
Opublikowano

Paweł dał powód swym byłym dziewczyną do rzucenia go. Zrobił to jakoby dyplomatycznie, grunt, że nie brutalnie :) Uniknął nękania. A to jest o wiele gorsze. Nie był z nimi na siłę, z litości...po prostu jeśli po poznaniu nie odpowiadały mu ich cechy to nie należy brnąć :) Ważne, że założył rodzinę i udało mu się :)

Dlaczego go atakujecie, rzadko spotka się za pierwszym razem swą połówkę. Dobrze, że wypowiada się ktoś już związany i doświadczony a nie tylko single :)

Doczytałam. Ważne, że nie jest typem desperata, żeby trzymać się kogoś na siłę....czy to on czy ona, bo w takich związkach najczęściej jeden nie szanuje drugiego.

Nasuwa mi się  dziś tylko jedna myśl i morał z tego tematu.

Z idiotami nie warto zaczynać dyskusji, bo sprowadzą cię do własnego poziomu.

Sami prowokujecie z perfidną ciekawością i nakręcacie wątek od początku tematu i nagle znaleźliście sobie ofiarę do oceniania, choć sami potwierdzacie, że jak byliście młodzi to i owo doświadczyliście.

Najpierw piszesz  ze  super ze ktoś sie  z kims  rozstał  w taki czy inny sposób  bo za  pierwszym  razem nie  spotyka  sie  drugiej połówki itd , 

A  za  chwile wyzywasz  ogół od idiotów ,  krytykujesz  innych że coś  tam  w młodosci  doświadczyli ...

Jak  to sie  ma  jedno do  drugiego? 

no i  do tej belki  w oku? 

Atrakcyjnosc fizyczna zawsze jest w pierwszej kolejnosci zauwazana Pozniej pojawia sie zaglebienie poznawania charakteru,,,Tez raczej chcialabym aby moj facet nie byl łysy,niski i w wieku 60lat <_<

i tu masz racje kolezaneczko sa różne typy ludzi jak widze co tu wypisuja koledzy którzy zatrzymali sie na poziomie neandertalczyka ze dla nich liczy sie tylko zaspokajanie instyktow pierwotnych czy ze nie bd z nie atrakcyjna kobieta to mnie smiech bierze czyli co panowie jak wam sie kobieta ze starzeje to co rozwod i szukanie laski ktora moglaby byc wasza córka i co kilka lat to samo pamietajcie ze jak znajdziecie jakas ladna pusta pindzie z tona tapety albo obudzicie sie rano w szoku budzac sie kolo 60tki albo bd sie meczyc z pustakiem cale zycie

człowieku cztyaj  chociaz  w  całosci wypowiedzi :P  krytykujesz kogoś  bo   napisał  że niechciałby się wiązać   z nieatrakcyjna  dla niego  kobietą .

A włazisz  w tyłek  bez  wazeliny dziewczynie  która  tez pisze ,  że  nie interesuje jej niski łysy itp,  że  atrakcyjność fizyczna  przy poznaniu jest najważniejsza,  - bo  tak jest po prostu i tyle .

Jak  sie  ktos  komuś   spodoba  fizycznie  - to przy blizszym  poznaniu , albo wyniknie  z  tego głębsza  relacja  , albo  będzie  porazka  - bo za duża  różnica  charakterów 

Opublikowano (edytowane)

Jakiego kontekstu? Jasno i wyraźnie to napisałeś i wpadłeś we własną pułapkę ;) Mniej przynajmniej odwagę zostać przy swoim zdaniu ;) A uwaga kolegi była całkiem ciekawa i słuszna i bynajmniej nie świadczy o jego desperacji, a raczej dojrzałości ;). Oczywiście nie idźmy znowu w skrajności, że wyglad się nie liczy w ogóle, ale bez przesady. Atrakcja może tez być podbudowana poprzez charakter, jednego dnia jest ktoś dla nas obojętny z wyglądu, a po poznaniu się jakby się to zmienia... Przetestowane w praktyce ;)

Tak z ciekawości spytam ile jest tak naprawde atrakcyjnych kobiet? 1/20? 1/10? Bez urazy dla wszystkich pań, ale wiekszośc to jednak średniaki podobnie zresztą jak faceci, a jednak się ludzi wiążą i czują paciag do siebie. Z czego to wynika?

Edytowane przez grego
Opublikowano

mam apel dla tych którzy nie szukają żony by zostawili ten dział w spokoju. Naprawdę żal czytać niektóre "mądrości". Mam tylko nadzieję ,że w realu niektórzy bardziej się hamują

Prosta  rada nie  czytaj  :P  :P  :D