-
Podobna zawartość
-
Przez keeway
Witam ma ktos schemat. Podlaczenia przerywacza i wlacznika kierunkow w mf 135 bo poprzedni wlasciciel wyrozłanczal
-
Przez fortschritt323
witam mam broblem z instalacją w fortschritt zt 323 a dokładnie z deską rozdzielczą czy mógłby ktoś mi wysłać kolor kabla zasilającego deskę rozdzielczą i zdięcie gdzie on wchodzi
-
Przez ceston
Witam chcialem sie zapytac ktorej firmy rozsiewacz jest lepszy w sensie mniej awaryjny i dostepne czesci. W mojej okolicy sa to dwutarczowe rozsiewacze 800 l firmy Janpol , Strumyk tytan o Agro-max. Ktory z nich wybrac?
-
Przez DarekFi
Witajcie mam problem z instalacja elektryczna, mianowicie gdy włączę światła robocze przód, tył, nawiew, ginie mi prąd na wszystkich górnych przełącznikach, bezpieczników mi nie wywala, po schemacie widzę ze wszystkie przewody idą w jeden z bezpieczników nr 36 idą do "wyłącznika 52". Co to jest za wyłącznik, gdzie go szukać? Czy jest tam jakiś bezpiecznik który odcina prąd przy przesileniu ? Po odczekaniu jakiegoś czasu działa lecz gdy znów chce włączyć sytuacja się powtarza
-
Przez Errormen
Witam,chciałbym poprosic o schematy instalacji elektrycznej do Ursusa C 328(głównie chodzi o kierunkowskazy oraz o schemat puszki prądu pod przyczepę, poniewaz zamierzam troche udoskonalić mojego "ciapka"
-

Rekomendowane odpowiedzi
Taki problem
Massey Ferguson 255