Skocz do zawartości

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
keeway    12

Witam ma ktos schemat. Podlaczenia przerywacza i wlacznika kierunkow w mf 135 bo poprzedni wlasciciel wyrozłanczal

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
keeway    12

mam pytanie jak pisze To indicator switch czyli do wskaznika to do czego to mam padlaczyc jakiego wskaznika  

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Dzidek122
      Witam. 
      Mam problem ze sprężarka w mf 255,bierze olej
      Nie jest mi potrzebna, dlatego chcę ją wymontowac, proszę o jakieś wskazówki 
       
    • Przez Dzidek122
      Witam. 
      Mam problem ze sprężarka w mf 255,bierze olej
      Nie jest mi potrzebna, dlatego chcę ją wymontowac, proszę o jakieś wskazówki 
       
    • Przez Errormen
      Witam,prosiłbym o dokładny schemat instalacji elektrycznej ursus c 328 (chodzi mi głównie o kierunkowskazy i z gniazdo elektryczne w ciagniku do przyczepy).Z góry dziekuje za pomoc.
    • Przez rafyo
      Witam. Mam takie małe pytanko. W moim casie wczoraj podczas uprawy zapaliły sie prawie wszystkie  strzałki i ten prostokąt od wskazań poślizgu kół u góry wyświetlacza:
      >>>>>>>>>>[      ]<<<<<<<<<<<<<<<<
      Tak to mniej wiecej wyglada.  Radar mysli że wciąż wystepuje poślizg kół.  Jak włącze przełącznik  od  poślizgu odrazu podnosi agregat.  Wydaje mi się że zapaliło sie to jak stanął wałek  agregatu na piachu i przytrzymało trochę ciągnik. Przedtem zapalał sie jedna, góra 2 strzałki.
      Coś się zepsuło? Styki? Czy nie daj boże komputer?
      A i pojawił się kod błedu od przelącznika na błotniku - 2 kreski poziomo, jedna na środku, druga na dole i kropka.
       
    • Przez DarekFi
      Witajcie mam problem z instalacja elektryczna, mianowicie gdy włączę światła robocze przód, tył, nawiew, ginie mi prąd na wszystkich górnych przełącznikach, bezpieczników mi nie wywala, po schemacie widzę ze wszystkie przewody idą w jeden z bezpieczników nr 36 idą do "wyłącznika 52". Co to jest za wyłącznik, gdzie go szukać? Czy jest tam jakiś bezpiecznik który odcina prąd przy przesileniu ? Po odczekaniu jakiegoś czasu działa lecz gdy znów chce włączyć sytuacja się powtarza 


×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.