AMAZONE tylko jakie ??
-
Podobna zawartość
-
Przez tomek15h
Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
-
Przez rolkam72
Witam.Jakie stosujecie dokarmianie dolistne w pszenzycie ozimym.Stosowałem do tej pory ekolist zboza i zbytnio efektów szałowych nie było.Ciekawi mnie zastosowac siarczan magnezu .Pszenzyto dostało na start 300kg saletrzaku niedługo 150 saletry się szykuje.Wiem że jest podobny temat ale proszę o konkretna rade aby nie wydac nie wiadomo ile kasy a efekty byly mizerne
-
Przez polan
Cześć witam.
Stoję przed wyborem Raucha axisa 20.2/30.2 z wagą i/lub emc albo amazone za-v. Nie wiem za bardzo co wybrać rauch na fullu jest prawie 5 tyś droższy i nie wiem też jak w praktyce sprawdza się emc, z drugiej strony słyszałem, że amazone ma lakier do d*py. Fajnie byłoby pogadać z praktykami, a nie tylko z handlowcami.
Pozdrawiam, Mateusz.
-
Przez Majkelo
Kupie siewnik TALEZOWY AMAZONE d8-30 lub d9-30, w rozsądnej cenie
Może ktoś ma lub ktoś coś wie....
-
Przez diesel01
Witam serdecznie Forumowiczów. Mam pytanie do posiadaczy rozsiewacza lejowego do nawozów firmy Grass-Rol. Polecacie ten rozsiewacz? Stoję przed kupnem rozsiewacza i zastanawiam się właśnie nad tym. Jakie są jego wady i zalety?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 kalibracja licznika
Smalec ze skwarkami