Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Deutz fahr 5125- wzmacniany podnośnik, koła r38/540 i r24/440 skrzynia 30/30, Stop&Go, amortyzowana przednia os, 3 pary wyjść hydrauliki, pneumatyka cena 222 netto. Co sądzicie o tej ofercie?

• Like 1
Opublikowano
Wziąłem w zeszłym roku 5100,przy dopłacie do węższych kół, dodatkowo gniazdo iso, amortyzacja kabiny, wolny spływ i ls, przedni tuz bez wom, filtr węglowy, skrętne błotniki za 222netto i z tego co wiem to można spokojnie przez serwis podkręcić moc na 120km bo to te same silniki. możesz mojego w galerii zobaczyć
Opublikowano
aaa nie to inny model jest bo mój to 5100c, ich chyba juz nie sprzedają. Co do 5125 to ma silnik 3,6l i z tego co rozmawiałem z mechanikiem z serwisu to powiedział że są awaryjne, a w moim to tylko pilnować żeby przewody żadne się nie ściągały i poziom oleju był ok i lata bez awarii a że te 3,6l są awryjne ale szczegułów nie dopytywałem
Opublikowano
6 godzin temu, ZELKOW napisał:

aaa nie to inny model jest bo mój to 5100c, ich chyba juz nie sprzedają. Co do 5125 to ma silnik 3,6l i z tego co rozmawiałem z mechanikiem z serwisu to powiedział że są awaryjne, a w moim to tylko pilnować żeby przewody żadne się nie ściągały i poziom oleju był ok i lata bez awarii a że te 3,6l są awryjne ale szczegułów nie dopytywałem

Przecież w Twoim 5100 też siedzi silnik 3,6l, więc czemu Twój ma chodzić, a tamten już nie?

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, fulton napisał:

Robił ktoś wycenę lub się orientuje od ilu zaczyna się JD 6120r najlepiej ze skrzynia autopower?

A Autopower u JD już jakoś sensownie działa tj. bez większych awarii za walizkę pieniędzy każda?

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano
3 godziny temu, ZELKOW napisał:

Bardzo ogólne pytanie zadałeś

Też  się podłączam z pytaniem , ile może  kosztować Case 150 maxxum ,miękka oś tuz i tur ? Lub claas arion 610 i też miękka oś tuz i tur ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v