Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem oferty na Kubotę M6060 wyposażenie standardowe + pneumatyka

z kabiną NAGLAK(klimatyzacja ) 108 netto

z kabiną orginalną 122 netto

+ tur metalfach 1300 kg - 13,5 netto

Jak uważacie coś z tych cen da się urwać  ?

Lub jaki inny ciągnik polecacie w tych pieniądzach i mocy i w miare szybko dostępny  ?

Opublikowano

Witam Interesują mnie ceny ciągników takich jak:

New Holland T6.175

Deutz-Fahr 6140

John Deere 6135M

Chodzi mi o ceny w podstawie.

Chyba, że polecacie coś jeszcze innego. 

Z góry dzięki 

Opublikowano

John deere 6120M skrzynia AQ z eco, Oś amortyzowana TLS, przedni TUZ, oświetlenie premium, kabina amortyzowana, fotel pneumat, opony 420 przód tył 520r38, pompa 114 litrów na min, podnosnik ten mocniejszy, 3 pary wyjść hydrauliki, WOM 540, 540E, 1000, pneumatyka klimatyzacja i tam reszta jakiś pierduł, 258 netto.

Opublikowano

John deere 6120M skrzynia AQ z eco, Oś amortyzowana TLS, przedni TUZ, oświetlenie premium, kabina amortyzowana, fotel pneumat, opony 420 przód tył 520r38, pompa 114 litrów na min, podnosnik ten mocniejszy, 3 pary wyjść hydrauliki, WOM 540, 540E, 1000, pneumatyka klimatyzacja i tam reszta jakiś pierduł, 258 netto.

Bardzo dobrą cenę ugrałeś. Można wiedzieć u jakiego dilera?

Opublikowano

w tym momencie 6120M jest w tej samej cenie co 6110M jaką taka promocje maa na ten model. Chempest tyle że znamy się z nimi uż jakiś czas i to nie jedyna maszyna która od nich biore. No a seria 5 m nie dość że z ładowaczem to i z maszynami by była, taki traktor potrzebowałem i w takim wyposażeniu i na nim akurat ładowacz jest mi zbędny a ośka i TUZ szybko na siebie zarobią.

Opublikowano

aaaa to w sumie nie wiem ośka sporo bo gdzieś w granicach 20 tysiaków może mnie po upustach a tuz cos 6 tysiaków, A ile tur orginał kosztuje to nie wiem tyle tylko że jakiś polki do nich w granicach 18 tysięcy cos było gadane ale nic konkretów bo mnie to nie iteresiowało.

Opublikowano (edytowane)

John deere 6120r wersja demo (80 h) skrzynia aq + eco 24x24, opony 420r28/520r38 Michelin, amortyzacja osi, pneumatyka 1 i 2 obwodowa, zaczep 9 poz i zaczep rolniczy, 3 pary wyjsc hydraulicznych sterowanych elektrycznie + cieglo gorne hydrauliczne + sterowanie z blotnika 3 para, wolny splyw, przedni tuz sauter z wyjsciem hydraulicznym + obciaznik 900, joystick przy fotelu, oswietlenie premium, wylaczkik aku, szyberdach, klima, radio, przygotowanie do auto track + aktywacja, itec, pierwszy przeglad gratis, bez finansowania faabrycznego. Cena 290netto jak myslicie dobra cena jak za demowke?

Edytowane przez Camel_2159
Opublikowano

Jeśli by wywalić większośc opcji z mojego to by sporo taniej wyszedł już sama ośka 20 tysiaków do tego tuz powiedzmy te 6, amortyzacja kabiny ze 4, pompa i podnosnik mocniejszy też pewnie którys tysiak, dac zwykła skrzynie PQ to nastepne tysiaki.

Opublikowano

Jeśli by wywalić większośc opcji z mojego to by sporo taniej wyszedł już sama ośka 20 tysiaków do tego tuz powiedzmy te 6, amortyzacja kabiny ze 4, pompa i podnosnik mocniejszy też pewnie którys tysiak, dac zwykła skrzynie PQ to nastepne tysiaki.

20 tys za amortyzacje osi TLS?

Opublikowano

Ceny małych ciągników gdyby kogoś interesowało:

Kubota M6060 - 115 tys netto w oryginalnej kabinie z klimą i rewersem, bez pneumatyki

C380 model Tier 3A - 102 tys netto

C380 model Tier 3B - 110 tys netto

Major 80 - 99 tys netto - z 2016 roku

C360 - 95 tys netto (tier 3B)

Valtra A63 - 123 tys netto

Case farmall 65 - 120 tys netto, klima

JD 5065e - 110 tys netto - skrzynia 12x12, klima, oryginalna kabina

Agrolux 75 - 93 netto - bez kabiny

Ceny na telefon/mail - bez konkretnej negocjacji. Ciągniki przeważnie w podstawie - co ponad podstawę wypisane.

Jestem w trakcie poszukiwania ciągnika 60-70 km.

New Holland (T4.65)nie dał odpowiedzi - a na tej cenie mi najbardziej zależało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v