Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jurasman napisał:

sam ładowacz 25k plus konsola 10 bądż 15k
przygotowanie pod auto track 10k oferta chyba jeszcze przed tą promocją na nawigacje

Dobra cena ... jeżeli możesz to podrzuć na priv deelera. Chętnie poproszę go o wycenę. Bo ten co mi robił zaczyna mnie drażnić. 

Opublikowano
JD 6175M autoquad z ecoshiftem, panoramiczna szyba , tls, opony michelin 650/65r42 i 600/65r28 , ciegło hydrauliczne , 4 zawory hydrauliczne, podgrzewanie paliwa, zestaw do zimnego rozruchu , rolety przeciwsłoneczne tył i przód , spryskiwcze przód tył, uchwyty różne na butelki, immobilzer , schowki, szyna dodatkowa zasilajaca , oświetlenie full , 2 koguty, oświetlenie schodków, zaczep 9 punktowy, dolny rolniczy, przedni tuz wraz z wejściami hydraulicznymi oraz itec , to wszystko za 410 netto , zamówiony w czwartek , cena nowa, jak się dowiedziałem od 1 listopada brak rabatów dlatego i cena taka , nie czekałem bo pewnie taniej nie będzie
Opublikowano
Jakie opony dobrac żeby były dobre i do ciezkiej roboty i nadawaly by się tez do oprysku i nawozu? Czy takie połączenie jest wgl możliwe? chciałbym żeby ten ciągnik byl uniwersalny
Opublikowano

jak nie dużo KM do 100-110 starczą 480 i za dużo nie gniotą mam takie i ścieżki 15 m problemu nie ma , znajomy ma ciągnik 140 KM i opony nie mniejsze niż 540 i daje radę tyle że ścieżki ma co 21 m 

Opublikowano (edytowane)

@fulton

Weź jeszcze pod uwagę, że na całkiem wąskich oponach na wiosnę i tak raczej nie pojedziesz sporym traktorem z dużym opryskiwaczem zawieszanym w pole, bo albo ulgniesz albo będzie cię ściągać ze ścieżki w uprawę. Zostają opryski w środku sezonu, gdzie rośliny mogą zacząć zasłaniać ścieżkę.

Mnie się wydaje że ścieżka musi być z 5-10 cm szersza od opony - w zbożu, bo w rzepaku to ze 20-25 cm. Prawda?

Zobacz fulton jaki masz siewnik, z jakim rozstawem redlic i sprawdź ile redlic możesz wyłączyć, bo w obecnych siewnikach trzeba często za to dopłacać - za np. 2-3 redlice za kołem jest cena 'x', za 4-5 - cena 1,5x, za 6 i więcej - 2x. Od tego zacznij. A później dopasuj ścieżki do opon.

Edytowane przez Kos_pl
  • Like 1
Opublikowano

WiTam 

orientuje się ktoś może ile wyjdzie jd 5090m w podstawie? A najlepiej 3 pary wyjsc instalacja pneumatyczna 1i 2 obwodowa klima pneumatyczny fotel 

i czy standardowa przekładnia ma półbiegi? 

Opublikowano

JD 6130R Ultimate. Command PRO, amortyzacja kabiny, przedniej osi, 4 x eSCV, skrzynia Auto Powr, pompa 114l, Command cenetr 2, ISOBUS, pneumatyka 1 i 2 obwodowa, pakiet LED, przedni tuz bez WOM + 900kg obciążnik, iTEC, przygotowanie pod montaż ładowacza. 390 netto do negocjacji. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, przemek28_28 napisał:

NIe ważne kolego, 130 to nie jest warte. 10 lat temu to poniżej 200 byłoby a ceny za nasze produkty nie poszły o 100%

No właśnie ...tylko jaki my mamy na to wpływ niestety.. 

12 godzin temu, Kierownik napisał:

Co ciekawe podobna cena jest za Fendt 312 s4 w PROFI

;) mam ofertę na Profi 312 w podobnym wyposażeniu i przygotowaniem do tura cena 430 !! Oczywiście do negocjacji. Co najlepsze 513 w takim samym wyposażeniu 480. 

Jak sie PROW - y pokończą to sami będą wydzwaniać z ofertami. Teraz niestety różnie z tym jest. Najlepiej żebyś zamówił teraz  i dał zaliczkę 😡

Opublikowano

New Holland t6.125s z amortyzacja kabiny opony 480/600 i skrzynia EC17x16 z placu za ile można wyrwać waszym zdaniem? Cena przez telefon bez żadnej negocjacji 230 netto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v