Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, grzes14405 napisał:

W serii 5 masz silnik Deutza 3.8 ,natomiast w 5G jest silnik FARmotion 3.8 

w serii 5 jest silnik 3,6l a w 5g tylko 2,9 l dlatego pomiędzy taka różnica cen

Opublikowano
22 godziny temu, situ14 napisał:

w serii 5 jest silnik 3,6l a w 5g tylko 2,9 l dlatego pomiędzy taka różnica cen

Faktycznie seriia5 3,6 ale 5G od  modelu 5100 3849 pojemności. Mniejsze mają 2,9 .

Opublikowano
ja kupowałem kilkanaście lat temu od pana Wróbla masseya i jestem z niego zadowolony, myślę że nie które maszyny są warte swych cen a nie które to tak różnie najbardziej te najstarsze
Opublikowano

Panowie jak zamówiłem Johna 1 grudnia i pierwotny termin mial byc koniec maja a teraz dowiwdzialen sie ze juz na początek lipca przewidywana dostawa. Można jakos to przyspieszyć czy wgl cos zrobić?

Opublikowano
43 minuty temu, michal_xs napisał:

Panowie jak zamówiłem Johna 1 grudnia i pierwotny termin mial byc koniec maja a teraz dowiwdzialen sie ze juz na początek lipca przewidywana dostawa. Można jakos to przyspieszyć czy wgl cos zrobić?

Dużo zależy od tego jak miałeś sformułowaną umowę ;) Jeżeli dealer zaznaczył sobie "prawo do opóźnienia" to tylko prośbą, a jak nie to próbuj groźbą :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, michal_xs napisał:

A jaki to model?

Opublikowano
Dnia 5.04.2018 o 20:11, Piotrek270893 napisał:

A orientuje się ktoś z was jak to jest z nową serią john deere 5m, gdzie jest obecnie produkowana ? 

W ChinachB|

Opublikowano

Przestańcie gadać głupoty że 5r czy 5m produkują w chinach czy meksyku. Produkcja jest w stanach w Auguscie nie daleko Atlanty. Wcześniej była produkcja w Niemeczech ale została przeniesiona. Najpierw się dowiedzcie dokładnie a później piszcie co i jak, a nie na oślep. A ile trzeba dać za DF 5100 G, czyli najmniejszy 4 cylindrowy. ??

Opublikowano
Dnia 13.06.2018 o 15:17, massey87 napisał:

Jaki mogłby być czas oczekiwania na nh td5?

zależy gdzie , bo przeważnie na placu mają dilerzy bo dość chodliwe są , nawet z dobrym wyposażeniem u niektórych , chyba że masz specjalne wymagania

Opublikowano
Dnia 9.06.2018 o 14:17, Piters182 napisał:

Przestańcie gadać głupoty że 5r czy 5m produkują w chinach czy meksyku. Produkcja jest w stanach w Auguscie nie daleko Atlanty. Wcześniej była produkcja w Niemeczech ale została przeniesiona. Najpierw się dowiedzcie dokładnie a później piszcie co i jak, a nie na oślep. A ile trzeba dać za DF 5100 G, czyli najmniejszy 4 cylindrowy. ??

Jak dobrze pamiętam to ok. 200 tyś. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v