Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj u mojego cpeniarza zatankowane 1500 l  po 4,68 zł brutto oczywiście. Oby tak dalej.

Opublikowano
4 minuty temu, tommy66692 napisał:

no orlen to nie wiem kiedy obniży dzisiaj rano spadków nie zaobserwowałem

Ale ja tankowałem paliwo z orlenu. On przywozi sobie orlenowskie paliwo i ma nawet szyld i parówki z orlenu bo wymagali od niego tego. Mi policzył w hurcie po 4,68 a na tablicy ma cenę 5,22. Więc osobówki ładnie są krojone. Po prostu klienci detaliczni nie są w temacie cen paliwa, a o odbiorców hurtowych walczą sprzedawcy i oferują atrakcyjne ceny.

Ciekawe jaką cenę ma ktoś gdy kupuje z 100 tys litrów miesięcznie.

Opublikowano
5 godzin temu, zetorki12 napisał:

Dobra zmiana . Dołożyć 10 gr do zwrotu , a za***ać 40 . Najważniejsze że zwrot podnieśli .

jak bys czytał badz był na biezaco to bys wiedział ze poto podniesli zwrot akcyzy i ilosc do hektara aby sprubowac zrefundowac czesc podwyzki  .   A podrugie jak rafineria moze wziac nasiebie czesc podwyzki podatku jak to mowił ktus Premier czy ktos ?  zaraz moze rafinerie beda dotowac  :ph34r: moze orlen badz lotos pokryje te koszty tylko z kad kase wezmie  

Opublikowano (edytowane)

Jasne , zrozumiałe wszystko . Ceny rosną , bo baryłka tanieje .

Rafineria pokryje - dobre , dobre . Wyższy vat na leki weterynarze też wezmą na siebie . Ale jaja

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Właśnie czytałem o tym stanie wojennym i bardziej mi przyszło do głowy, że Ukraina nam kurek z gazem przykreci. 

Jak już mówiłem, kaczor niech się dogadać z Putinem i na środku Dniepra postawić granice :)

• Like 1
Opublikowano

Zmierzam do tego, że Ukraina to jest jakiś poroniony twór USA. Z tego co poszukałem w różnych źródłach Ukraina miała być państwem dla Żydów ale, że Stalin ma łeb to nie wyszło i USA i stworzyli kolejny Twór Izrael (usrael). Krótko mówiąc stworzyli 2 państwa które nigdy wcześniej nie istniały w historii. Ale to nie temat do tego ;)

• Like 1
Opublikowano
Powiem szczerze że sam nie wiem ile tego idzie. Bo troszke miesza śię to rolnictwo z biznesami😁 średnio 17tys l miesięcznie ale większość tankowan na kartę w Rus. W Polsce jakieś 3tys miesięcznie.
Opublikowano
2 godziny temu, sumek666 napisał:

Właśnie czytałem o tym stanie wojennym i bardziej mi przyszło do głowy, że Ukraina nam kurek z gazem przykreci. 

Jak już mówiłem, kaczor niech się dogadać z Putinem i na środku Dniepra postawić granice :)

Żeby nie zrobili na Wiśle tej granicy ,wiadomo kto ,Już kiedyś im się udało.Więc nie prowokuj.

Opublikowano

A jak nazwać takiego kombinatora który patrzy jak oskubać drugiego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v