Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zatankowane w hurcie, na moim stałym CPNie parę litrów po 4,85 a na tablicy świeci mu 5,27. (swoją drogą ładna przebitka na osobówkach)

I się go dopytałem co to za towar, to twierdzi że czysta ropa bez żadnych dodatków bio. Ale to kurna żółte jest jak siki.

Opublikowano

A na dystrybutorze nie napisane czy b7 czy b0? U mnie w okolicy chyba bardziej tchórzliwi bo w ciągu tygodnia jak ustawa weszła to już wszędzie były naklejki jaki rodzaj

Opublikowano

Jest napisane B7 ale ta nalepka była chyba od zawsze tylko teraz zwróciłem na nią uwagę. W każdym bądź razie wygląda na starą nalepkę.

Opublikowano

We Francji od paru dni protesty na drogach i to ostro się nawet napierdalają z policją a wszystko o to,że od przyszłego roku ma u nich paliwo podrożeć...gdyby choć przez tydzień we Francji mieli taką sytuację gospodarczo polityczną jak my mamy od lat w Polsce to by tam była wojna domowa na maxa...a Polak piwa, wódki popije, tvpis obejrzy i co najwyżej w necie popisze tu czy tam jaki to on jest wkurwiony i okradany przez wszystkich.

• Like 1
  • Haha 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

10 godzin temu, tommy66692 napisał: masz racje panie łukaszu ale pamietamy czasy jak polifoska była po dwa tysiące i paliwo po 6zł i wtedy też nikt nie protestował, będzie powtórka z rozrywki Nie będzie  powtórki bo  Ropa  tanieje z dnia na dzień   na orlenie  hurtowa cena  na ON  na dziś   4,93zł/litr  co dzień w dÓł  idzie  a miało wedle  niektórych drożeć  po wyborach  a tanieje  

Opublikowano (edytowane)

zobaczymy po nowym roku co będzie.... cytowany poprzedni post ale nie mogłem się powstrzymać 😉 dobrze że przedmówca ma mnie w ignorowanych to nie zakapuje..... Ale zrobię to sam😂 @danielhaker     

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
56 minut temu, marekfarmer napisał:

Nie będzie  powtórki bo  Ropa  tanieje z dnia na dzień   na orlenie  hurtowa cena  na ON  na dziś   4,93zł/litr  co dzień w duł  idzie  a miało wedle  niektórych drożeć  po wyborach  a tanieje  

Co z tego ze tanieje hurtowo, jak kilka dni temu na orlenie bylo 5.39 a od wczoraj jest 5.43? Barlyka spadła ponad 20 dolarow, a  ON podrozal o 30-40 gr

Opublikowano
11 godzin temu, PATr napisał:

A na dystrybutorze nie napisane czy b7 czy b0? U mnie w okolicy chyba bardziej tchórzliwi bo w ciągu tygodnia jak ustawa weszła to już wszędzie były naklejki jaki rodzaj

O co chodzi z tym B7 bo wczoraj tankowalem na okolicznej stacji i jest na pistolecie taki symbol a wczesniej tego nie bylo. Ropa taka mocno zolta,wczesniej taka nie byla.

Opublikowano

Olej rzepakowy z biedronki dolewają.

5,29 na stacji Moya.  Obniżyli z 5,36 bo żadna z 3 kolejnych stacji w promieniu 1,5 km nie chciała dociągnąć do ich poziomu. Pewnie sprzedaż spadła.

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 godziny temu, ahten napisał:

Co z tego ze tanieje hurtowo, jak kilka dni temu na orlenie bylo 5.39 a od wczoraj jest 5.43? Barlyka spadła ponad 20 dolarow, a  ON podrozal o 30-40 gr

To z tego  że  można tanio  kupić  w hurcie   ja kupuje w hurcie  ropę  nie  tankuje na stacji.  

wczoraj  wracałem z cielakami  to  ceny  na stacjach  od  5,25 -5,35 

Opublikowano (edytowane)

To w sumie skąd te idiotyczne podwyżki i ceny ? Nie pamiętam żeby kiedyś aż taka duża różnica w cenach ON i benzyny była . prawie zawsze disel był tańszy .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Polityka cenowa ma obecnie odwrócić tendencję na rynku aut. Mamy powracać do benzyniaków.

Dlatego diesel droższy od benzyny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v