Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom dzwoniłem jeszcze raz pytałem o te 500 i zbiornik tak czy inaczej jest potrzebny bo jeśli ktoś się zechce czepiać to się czepi nieważne czy to 100 czy 1000 litrów .Facet też powiedział że są firmy co handlują dalej po staremu ale przez 5 lat można mieć  nalot i pożądanie za to beknać

Opublikowano

Hehe dzwonilem do drugiego 

3tyś Nie chce bo brak zbiornika 

500 l by przywiózł bo zbiornik niepotrzebny ale ma nie po dodze i cena idzie do góry  przy takiej ilości

Więc zostaje kupić w cpn lub zbiornik 

Opublikowano
20 minut temu, king12 napisał:

Ja też pany poproszę namiary na kogoś kto przywiezie dobre paliwo 3000l lubelskie powiat zamojski bez zbiornika dwuplaszczowego 

extrans już  nie wozi ?

safari  ??

Opublikowano

A jakie paliwo paliwo Wam Panowie przywożą??Z bio czy bez?

Ja zamówiłem  2 tys, bez bio prosto z germanii po 4,01,- z tego co wieść niesie  to od nowego kwartału już tylko z bio a obecnie bardzo ciężko o taki ON

Opublikowano
14 godzin temu, soltys48 napisał:

Ja zamówiłem  2 tys, bez bio prosto z germanii po 4,01,- z tego co wieść niesie  to od nowego kwartału już tylko z bio a obecnie bardzo ciężko o taki ON

A jaką masz pewność, że paliwo jest z Niemiec ? Certyfikat z tamtejszego laboratorium? Też miałem kiedyś dostawcę co obiecywał on z Niemiec a przyjechał z Litwy.

Co do dodatków bio to np. Orlen ma jakieś limity które musi wyrobić i kilka miesięcy w roku robią z bio a pozostałe miesiące B0.

Opublikowano
15 godzin temu, soltys48 napisał:

Bez bio masz od tych co ciągną z wschodu. 

Opublikowano
16 godzin temu, redbull napisał:

@Tomek90 u kogo taka cena? polecicie kogoś kto przywiezie dobry ON w podlaskim powiat wysokomazowiecki

Ja biore z Petrotrans maja dobre paliwo powiat Siemiatycki to moze i do Ciebie przywioza.

Opublikowano
1 godzinę temu, Arek napisał:

A jaką masz pewność, że paliwo jest z Niemiec ? Certyfikat z tamtejszego laboratorium? Też miałem kiedyś dostawcę co obiecywał on z Niemiec a przyjechał z Litwy.

Co do dodatków bio to np. Orlen ma jakieś limity które musi wyrobić i kilka miesięcy w roku robią z bio a pozostałe miesiące B0.

Od nowego kwartału już tylko B7!

Mam pewność że to paliwo Niemieckie........brat mi to przywiezie:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v